Пунтото би трябвало да е с 14" цола гуми.Всички които съм заглеждал са 14 ".Есента когато сменях на моето пробвахме да сложим джанта от 13 цола но не става.Гумите 14 цоловите са с по 10-15 лв по скъпи от 13".Та затова ме убедиха да си купя четири джанти 13" ида си сложа гуми 13" но като взехме да пробваме то джантите не стават.Затова си купих четири гуми 14" италиански регенерат и както вече писах някъде из форума останах с отлично впечатление от тях.Препоръча ми ги вулканизатора от когото ги купих той е мой добър познат и ми показа неговото Ауди с такива гуми вече втора година кара.А моето мнение че Ласа са също за предпочитане.Имах Фиат Уно и четири години карах с Ласа зимни и съм очарован.На другата си кола Мерцедес 190Д също от четири години съм с Ласа отзад и се чувства голяма разлика при хлъзгав път и при сняг.Имайте в предвид че лятно време при мокър асвалт и при дъжд зимните гуми са много по стабилни.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Избор на гуми
Collapse
X
-
колежйе, и аз в търсенето си да сложа по-високи гуми (да вдигна височината на балона на гумата) бях тръгнал ентусиазирано да търся 13-киДобри хора от форума казаха, че 13 не стават, защото барабаните на спирачките не могат да се съберат в тях... и съм склонен да им вярвам Та последното нещо, за което става въпрос е естетиката - просто параметри на производителя - но виж на 15-ки можеш да минеш мам там вече е болезнено с цените на гумите (личен опит) а и трябва да свалиш профила, което автоматично води до балони, балони, балони - не ми се разправяBravo 1.8 GT - ама много върви това чудо!
Коментар
-
hjkleo написа:Ами аз не съм ч питала, ама мислех 4е са 13-ки понеже на Типото ми бяха 13-ки. Изглежда ми странно на Пунтото да не стават джанти 13" цола. И аз си мисля 4е може би проблема е в джантите, както и да е - сигурно с 14-ките изглежда по-добреAlfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар