някой имал ли е вземане даване с тези носачи http://www.kanex.bg/shop/c270c872385...2f6a43f50c2cd/
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
носачи !!!
Collapse
X
-
Незнам какъв ти е проблема с носачите, но аз кат си взех "Марийка" имах за смяна тампон на единия носач. В един,два сервиза ми казаха че е за смяна носача щото ала-бала не можел да се смени само тампона. Да ама не-намерих едни познати(сервиз) които ми казаха да си купя тампон (15 лв) и ми го смениха (30лв) и така всичко приключи. Та ако и на тебе това ти е проблема това ти е и решението или извинявай заAlfa Romeo 166 2,4 JTD
Lancia Y
Коментар
-
Mitko написа:me_to_u написа:Mitko написа:Аз в момента карам с FRAP и съм много доволен.FIAT Bravo 1.6 16V '97
Коментар
-
gdd55
ако е здрав шарнира сменяй само тампоните че само боклуци продават те и парите са им толкоз ама...
Коментар
-
Колега ако шарнира се е разтропал можеш да го регенерираш взимат 20лв.ако са тампоните смени само тях.има и вариант да вземеш от ашметал-турска фирма но съм чувал добри отзиви.иначе всичко е на късмет,може да дадеш и 200лв и пак да е менте.скоро се наложи да сменям на моята брава и то небяха цени не бе чудо.успехHONDA I-VTEC
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар