Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ксенон

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ксенон

Искам да попитам колко горе долу струва да си сложа ксенон на Фиат Браво 2.0 20V и ако може да ми препоръчате къде е най-изгодно да го направя?

Re: Ксенон

baston написа:
    Искам да попитам колко горе долу струва да си сложа ксенон на Фиат Браво 2.0 20V и ако може да ми препоръчате къде е най-изгодно да го направя?
    Ксенон около 100-120 лв. Поставяне около 40лв. А защо не пробваш сам да си го поставиш, не е толкова сложно.В раздел "Бизнес обяви" има добри предложения, ползвай търсачката
    Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
    Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

Много не разбирам и затова.

Коментар

мястото е малкотрябва доста сръчност :D най-лесно е със сваляне на фараа за конкретен модел - http://www.luxima.bg/ 4300, 5000 или 6000К4300 свети абсолютно бяло, даже в слънчев ден не личи че е ксенон119 + 40 за монтаж2 години гаранция
        2015 Renault Megane Expression GT
        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

cokata_23 написа:
          baston написа:
          Ксенон около 100-120 лв. Поставяне около 40лв. А защо не пробваш сам да си го поставиш, не е толкова сложно.В раздел "Бизнес обяви" има добри предложения, ползвай търсачката
          Ако знаех как и имах представа може или няква схема ако има. Ако тема някъде във форума, може и да се опитам сам.

Коментар

baston написа:
            Аз сложих ксенонки преди зимата. Мога да ти кажа да внимаваш какво слагаш. Има боклуци дето при ниски температури отказват да палят!!! Доста гледах и умувах тогава по този въпрос и накрая се спрях на BOSCH HID BIXENON 6000K с 2г гаранция. монтира ми ги един пич от Пловдив. Цената тогава беше около 360лв за целият комплект и монтажа. Наистина съм доволен и този ксенон се доближава до светлината на скъпите нови коли дето ги дзяпаме с увиснали ченета като минават покрай нас погледни тук: http://www.bosch-hid.com/en/?id=12 има различни като цвят светлини - сини, виолетови, розови всекви. Аз сложих бялата, която се доближава най-много до дневната светлина
            FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98

Коментар

Колега аз съм с HID 6000k от илиенци.. 85 лв. има и 95 лв. с 1 година гаранция. Монтажа е от мен... какво да кажа... работят безотказно. В петък съм в София в жк. Горна Баня. Ако искаш ще ти ги монтирам на много добра цена. Пиши ми ЛС.
              Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
              Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
              Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
              Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO

Коментар

Sev написа:
                мястото е малкотрябва доста сръчност :D най-лесно е със сваляне на фараа за конкретен модел - http://www.luxima.bg/ 4300, 5000 или 6000К4300 свети абсолютно бяло, даже в слънчев ден не личи че е ксенон119 + 40 за монтаж2 години гаранция
                Това ти е офертата, колега. Даже и аз мисля да се възползвам от нея, въпреки че още малко съм в застой, но да се възползвам. Препоръчвам ти 4300, защото най-много се доближава до дневната светлина. Освен това повечето коли излизат от завода с този тип крушка. Аз на вече бившата кола имах 6000 келвина. По време на дъжд не се виждаше нищо. Работеше иначе безотказно, някакъв китайски беше, но нямах никакви проблеми. Имай на предвид, че за да ти работи безпроблемно ксенона, ще трябва да преправиш и ел. инсталацията на фаровете. В раздел Автоелектроника има специална тема за това. А иначе слагането - лесна работа е. Само трябва да внимаваш с поставянето на крушката. И както Sev ти е подсказал, най-лесно става със сваляне на фара, на два болта се държи и трябва да се дръпне малко по-силно, за да излезе от ямката в края откъм калника. Така можеш да избегнеш гаф с крушката. За баластите ще намериш място. Пък има и теми, ако пуснеш в търсачката. Успех. Бих ти сложил ксенона и преправил нсталацията без пари, но точно сега съм в сесия и... разбираш. Ако след 10 юли си го вземеш и т.н. може да измислим нещо. Но цялата операция е елементарна. Работа за около 20 минути.
                NOW: ???
                Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

nonamecrew написа:
                  Колега аз съм с HID 6000k от илиенци.. 85 лв. има и 95 лв. с 1 година гаранция. Монтажа е от мен... какво да кажа... работят безотказно. В петък съм в София в жк. Горна Баня. Ако искаш ще ти ги монтирам на много добра цена. Пиши ми ЛС.
                  Всичко е възможно и небих се учудил, но дали ще слощи колегата ксенон илиенци или боша-а си е лично негов избор. Цената която давам е октомври 2008г и е за биксенон с 2г гаранция произведен в германия. разбира се, че ми предлагаха и по-евтини - въпрос на избор
                  FIAT MAREA WEEKEND ELX TD100 98

Коментар

Естествено че това е по-добрят избор... ако ти се дават повечко пари.. Ако не ми се бяха прецакали скоростите и аз щях в момента да съм с би-ксенон на луксима.. Yellow_Flash_Colorz_PDT_13
                    Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
                    Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
                    Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
                    Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO

Коментар

До колкото знам Луксимата е много качествен ксенон. Така съм чувал и чел мнения на все доволни хора. Затова и се замислих за офертата и е много вероятно още утре да се пусна до офиса, за да се заредя за всеки случай, за да не изпусна прИмоцията. :D

Коментар

Вземи си ксенон, ще ти го монтирам за 20лв

Коментар

Shefy написа:
                          Вземи си ксенон, ще ти го монтирам за 20лв
                          Това към мен ли се отнасяше или? Yellow_Flash_Colorz_PDT_30

Коментар

Към който е навит, само колеги да не ме отупат, че им подбивам цените :D

Коментар

Shefy написа:
                              Към който е навит, само колеги да не ме отупат, че им подбивам цените :D
                              Абе аз да попитам, че се съмнявах, ама знам ли. :D На мен не ми е нужно. Колегата, ако иска - да си каже.

Коментар

Working...
                              X