От два дни стрчскам хората с изнервящо "хъркане" щом се включи перката за охлаждане на радиатора.Ако някой знае как се смазва ще съм му много благодарен,ако ми каже,че да не я свалям напразно и да се окаже, че пак няма да успея да я смажа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Как да смажа перката на радиатора?
Collapse
X
-
u_bo
Re: Как да смажа перката на радиатора?
mitenceto89 написа:От два дни стрчскам хората с изнервящо "хъркане" щом се включи перката за охлаждане на радиатора.Ако някой знае как се смазва ще съм му много благодарен,ако ми каже,че да не я свалям напразно и да се окаже, че пак няма да успея да я смажа.
-
Re: Как да смажа перката на радиатора?
mitenceto89 написа:От два дни стрчскам хората с изнервящо "хъркане" щом се включи перката за охлаждане на радиатора.Ако някой знае как се смазва ще съм му много благодарен,ако ми каже,че да не я свалям напразно и да се окаже, че пак няма да успея да я смажа.Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
-
миналото лято имъх същия проблемв сервиза ми смениха предното лагерче на оста на роторане е скъповентилатора по принцип не е разглобяем, имало няккави алуминиеви планки, които се огъвалии така ес разглобявално побързай да го смениш този лагер, защото има вероятност да ти се износи оста - от там да превъртаФиат Мареа 1,8 16В, 1999г
Коментар
-
кола
НЕ се смазва перката не може да се извади сменя се цялото моторче не е скъпо втора употреба при пробвалсъм на Пунтото не става самата пласмаса на перката е набита в оста после като е зглобено моторчето дори и с нагрябване нищо не стана има модели на други коли има зегерка и се вади самата перка ама не и тук
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар