Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ламбда Сонда Fiat Tipo 1.6 8v

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ламбда Сонда Fiat Tipo 1.6 8v

Колега миляви някой знае ли каде се включва ламбдасондата! Типото е с двуваловия мотор и нямам ламбда но сега съм си купил знам каде се монтира но незнам кабелчето каде се включва Някой ако знае моля да сподели ще съм му много благодарен мерси предварително!!!
    АЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
    Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.

Fiat 1100L 42г.

Сондата ти е с номер 166 на схемата. Увери се, че това е точно твоята схема, че разновидности доста.
    Прикачени файлове
    Fiat Marea 1.8i 16V
    Fiat Tipo 1.4i 8V
    Fiat Punto 1.6i 8V
    www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Rokambol написа:
      Сондата ти е с номер 166 на схемата. Увери се, че това е точно твоята схема, че разновидности доста.
      Колега, на схемата ламбда-сондата е с 4 извода, а неговата е с 1 извод!Значи конектора се намира на десния рог! Айде утре ще направя снимка, че сега нямам подходяща на харда!

Коментар

Мерси колеги мисля че съм я меркал но е откъсната плсатината на буксата на рога Тя е няква такава голяма и дълга даже при мен е жълта. А и друго искам да попитам.... Има ли възможност да се смени съединител на тая кола в нормални условия на паркинга на пример! че днес го строших тотално
        АЗ СИ КУПИХ КОЛА ЗА КАРАНЕ А НЕ ЗА БЛЪСКАНЕ!!!!
        Fiat Bravo 1.6 16v 103hp 98г.

Fiat 1100L 42г.

Коментар

FireBlade написа:
          Има ли възможност да се смени съединител на тая кола в нормални условия на паркинга на пример! че днес го строших тотално
          Всичко може да стане, колега, но едва ли тук ще се намери ентусисат, който да те посъветва да го направиш без канал. Така ще се овъргаляте и такова гъзурчене ще има, че по-добре си намери канал! Но иначе става!
          Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Значи, относно конектора на ламбда-сондата! Отваряш капака на двигателя и гледаш десния рог (този откъм ангренажния ремък)! Ще видиш, че по него вървят 2 маркуча и два снопа кабели в гофрирани изолации! Маркучите са за системата за бензиновите пари! По едната гофра върви плюса до алтернатора, а по другата върви кабела, който търсим - един зелен! Към него трябва да има бял конектор! Към него се включва сондата! Ще пусна и снимки, като в червеното кръгче е конектора! Да не пропуснеш само след свързването да ресетнеш компа, че е в сейфти моуд!
            Прикачени файлове

Коментар

А относно смяната на съединителя без условия - невъзможни неща няма! Става, но аз не те съветвам!

Коментар

///// написа:
                Rokambol написа:
                Колега, на схемата ламбда-сондата е с 4 извода, а неговата е с 1 извод!Значи конектора се намира на десния рог! Айде утре ще направя снимка, че сега нямам подходяща на харда!
                Тоя двигател има 4 различни електрически схеми. Затова написах, че трябва да е сигурен за точната схема при него.
                Fiat Marea 1.8i 16V
                Fiat Tipo 1.4i 8V
                Fiat Punto 1.6i 8V
                www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Working...
                X