Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Bravo-Marea

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Bravo-Marea

Здравейте колеги, искам да попитам съвместими ли са предните брони на Bravo и Marea защтото харесвам тази на Marea-та и искам да сложа такава на Bravo-то ми,благодаря предварително.

здравей,виж тук какво предлагат за различните модели и ако има едни и същи за браво и мареа значи стават.за самия монтаж не знам дали има разлика http://axm-auto.com/

Коментар

Колкото и еднакво да изглеждат Мареята е по широка ,ама нека и колегите да кажат.
      FIAT BRAVA 16.16V.ELX Абе, ако ме блъсне Селянин, важи ли Гражданската отговорност !

Коментар

Аз съм виждал Браво с броня от Мареа, така че стават.
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

dani389 написа:
          Колкото и еднакво да изглеждат Мареята е по широка ,ама нека и колегите да кажат.
          колегата е прав,имаше една такава тема със снимки даже и се вижда броня от мареа на браво как се разминават иначе захващането съвпада само отстрани на бронята е разликата че на мареата е малко по къса около 1 см. същото се отнася и за бронята от ХГТ понеже калниците с по-дългите мигачи са малко по-раздути от нашите.потърси снимки на браво и мареа и ги сравни
          1.6 16v Abarth

Коментар

xtry написа:
            имаше една такава тема със снимки даже и се вижда броня от мареа на браво как се разминават иначе захващането съвпада само отстрани на бронята е разликата че на мареата е малко по къса около 1 см. същото се отнася и за бронята от ХГТ понеже калниците с по-дългите мигачи са малко по-раздути от нашите.потърси снимки на браво и мареа и ги сравни
            Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
            Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Working...
            X