Здравеите,имам Фиат Пунто,двогателя е 1.6 и имам проблем защото двама майстори имат разногласие на колко хиляди се сменят ролки и ремък!?!Моля ви кажете си мнението по въпроса.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
На колко хил. киломерта пробег се сменява ролки и ремък ???
Collapse
X
-
С качествен комплект 50000 би трябвало да изкараш без проблем но все пак ако желаеш се презастраховай и направи по-скорошна смяна.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
сменяй на 10 000, като сменяш масло, сменяй ремък и ролки. Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Какви са тия 20 000 км???? Дайте на 10 000 да сменяме, че да е по-сигурно, или на 5 000???? На предната кола ги смених на 70 000, толкова гаранция ми дадоха от сервиза, на толкова ги смених. За да нямате проблеми и да се бъркате по 1000 лева за ремонти и за няколко комплекта, които не са толкова евтини - давате някой лев повече, дават ви гаранция за частите и монтажа - в крайна сметка, хем ще карате спокойно, хем по-малко ще платите.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
ele написа:сменяй на 10 000, като сменяш масло, сменяй ремък и ролки. Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Какви са тия 20 000 км???? Дайте на 10 000 да сменяме, че да е по-сигурно, или на 5 000???? На предната кола ги смених на 70 000, толкова гаранция ми дадоха от сервиза, на толкова ги смених. За да нямате проблеми и да се бъркате по 1000 лева за ремонти и за няколко комплекта, които не са толкова евтини - давате някой лев повече, дават ви гаранция за частите и монтажа - в крайна сметка, хем ще карате спокойно, хем по-малко ще платите.Уважавам тези,които ме уважават!
Clube do Marea!
Коментар
-
ele написа:сменяй на 10 000, като сменяш масло, сменяй ремък и ролки. Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Какви са тия 20 000 км???? Дайте на 10 000 да сменяме, че да е по-сигурно, или на 5 000???? На предната кола ги смених на 70 000, толкова гаранция ми дадоха от сервиза, на толкова ги смених. За да нямате проблеми и да се бъркате по 1000 лева за ремонти и за няколко комплекта, които не са толкова евтини - давате някой лев повече, дават ви гаранция за частите и монтажа - в крайна сметка, хем ще карате спокойно, хем по-малко ще платите.ex.Мареа ТД100
Коментар
-
V.Vencislavov написа:ele написа:сменяй на 10 000, като сменяш масло, сменяй ремък и ролки. Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Какви са тия 20 000 км???? Дайте на 10 000 да сменяме, че да е по-сигурно, или на 5 000???? На предната кола ги смених на 70 000, толкова гаранция ми дадоха от сервиза, на толкова ги смених. За да нямате проблеми и да се бъркате по 1000 лева за ремонти и за няколко комплекта, които не са толкова евтини - давате някой лев повече, дават ви гаранция за частите и монтажа - в крайна сметка, хем ще карате спокойно, хем по-малко ще платите.Fiat Multipla 1.6 16v BiPower 03:Lancia Delta3 1.6 16v 120 multijet
Коментар
-
paralesa написа:ele написа:сменяй на 10 000, като сменяш масло, сменяй ремък и ролки. Yellow_Flash_Colorz_PDT_21 Какви са тия 20 000 км???? Дайте на 10 000 да сменяме, че да е по-сигурно, или на 5 000???? На предната кола ги смених на 70 000, толкова гаранция ми дадоха от сервиза, на толкова ги смених. За да нямате проблеми и да се бъркате по 1000 лева за ремонти и за няколко комплекта, които не са толкова евтини - давате някой лев повече, дават ви гаранция за частите и монтажа - в крайна сметка, хем ще карате спокойно, хем по-малко ще платите.Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар