Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От застрахователната компания ми търсят пари?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

GTipo написа:
    Що нападнахте човека бе хора, утре ще пиитене една бира за здраве, и хоп!То може да се удариш и без нито една бира пиината. На всеки се случва.И моят съвет е, плати си, станалото - станало. Не е лесно, ама е по-евтино от взимане на книжка, съдилища....и се радвай на малкото последствия.
    Една бира и 1.0 промила? Интересна бира ще да е... Абе то може и да се напушиш яко и пак да се удариш нали? Дай тогава да се напиваме и напушваме, и да играем на блъскащи се колички! Сега, като си плати, като поп другият път да го видим дали ще пие и кара!
    Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

paralesa написа:
      защото освен всичко е и смешно как се циганиш при все,че си виновен!
      Най-много ме е яд, че не съм аз виновният за злополуката, бях на път с предимство, оня има знак "пропусни движещите се по пътя с предимство"...Иначе тука някой питаше книжката за колко са ми зели. За 6 месеца още не е излязло решението (?!)Като гледам как всички критикувате, стигам до извода, че в България освен мен всички други шофьори винаги спазват правилата. Брей, брей, браво!

Коментар

lametobg написа:
        paralesa написа:
        защото освен всичко е и смешно как се циганиш при все,че си виновен!
        Най-много ме е яд, че не съм аз виновният за злополуката, бях на път с предимство, оня има знак "пропусни движещите се по пътя с предимство"...Иначе тука някой питаше книжката за колко са ми зели. За 6 месеца още не е излязло решението (?!)Като гледам как всички критикувате, стигам до извода, че в България освен мен всички други шофьори винаги спазват правилата. Брей, брей, браво!
        Охо! Виновен си и още как! Само че по друг член, щото караш пиян. Тъй че не се брой невинен и следващият път като пийнеш, наспи се и тогава се качвай на колата. Защото може да не се разминеш само със счупени ламарини. А имаме право да критикуваме, защото утре някой с 1 промил може нас да отнесе . За съжаление не си само ти, само ако знаеш колко като теб има, за съжаление....
        Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

Само незнам защо всички толкова много критикувате колегата,тои така или иначе ще си понесе последствиата....Сигорен че поне 80% от колегите във форума им се е случвало да пиат по бира и да шофират след това....

Коментар

4api написа:
            Само незнам защо всички толкова много критикувате колегата,тои така или иначе ще си понесе последствиата....Сигорен че поне 80% от колегите във форума им се е случвало да пиат по бира и да шофират след това....

Коментар

4api написа:
              Абе... колегата да не тежи 30кг. с мокри дрехи, че изпивайки една бира да му измерят 1.0 промила? Колко време е минало от пийването до замерването с дрегера? Хайде стига тарикатлъци! Хванали са го пиян, а законът си е закон. Ще си плати за това. При положение, че непрекъснато стават катастрофи предизвикани от фиркани тъпаци, както искаш да го похвалим ли?
              Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Vladim написа:
                Абе... колегата да не тежи 30кг. с мокри дрехи, че изпивайки една бира да му измерят 1.0 промила?
                Колега килограмите нямат значение виждал съм 120кг. човек да се напие от една водка,аз съм 80кг и съм се напивал от 1 водка или 1 бира,...ама то храната ни е фалшива пак кво остава за алкохола....Но съм сигорен че ако колегата е поискал кръвна проба е нямало да отчете...

Коментар

Working...
                X