pakumba написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От застрахователната компания ми търсят пари?!
Collapse
X
-
Да ти кажа от личнен опит ,не е от вчера Преди 2 години баща ми удари пиян друга кола, дойде му същото като на теб и той се направи на голямата работа вика е*ал съм и мамата да им плащам Дотук добре около месец ,докато дойде призовка да се яви в прокуратурата,завели му преписка и след нея дело Плати като поп отнесе разписка че всичко е платено и за капак му лепнаха и 5 месеца пробация,та му се виде нанагарно да ходи да се подписва всеки ден в пробационата службаFiat Stilo 1.2 16V 2003г.
Коментар
-
lametobg написа:pakumba написа:така че си имал повече от половин година да платиш...Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
не мога да разбера защо всички в днешно време се опитват да таковат Дявола във въздуха сгафил си и то сериозно,защото освен щетите по автомобила,в други случаи пиянското каране води до телесни повреди...и какво,не стига,че си сгафил сериозно,ами и сега търсиш начин да НЕ плащаш и се чудиш защо не ти оставяли повече време...ти се радвай,че са те предупредили,върви,плати ги тия прословути пари и дерзай...защото освен всичко е и смешно как се циганиш при все,че си виновен!ex.Мареа ТД100
Коментар
-
Не глоба , а затвор трябва за този който кара пил.Един като напише във форума че е лежал 15 дни в затвора, защото е карал пил (дори и без катастрофа), и доста от посетителите тук ще се замислят преди и те да направят същото.Ходи си плати и се радвай че само с толкова си се разминал.А я кажи колко пари ти написаха акт, и дали ти взеха книжката.Поздрави.Bravo JTD 105 '98
Коментар
-
mr. Nikoi написа:Не глоба , а затвор трябва за този който кара пил.Един като напише във форума че е лежал 15 дни в затвора, защото е карал пил (дори и без катастрофа), и доста от посетителите тук ще се замислят преди и те да направят същото.Ходи си плати и се радвай че само с толкова си се разминал.А я кажи колко пари ти написаха акт, и дали ти взеха книжката.Поздрави."За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)
Коментар
-
Re: От застрахователната компания ми търсят пари?!
lametobg написа:Колко бързичко да си платя? Това 400 лв. са малко пари, пък и то в 5-дневен срок да платя. Какво е това нещо, можеха и да ме викнат съшия ден да си платя аааа. В тая криза ей така се намират пари, нали. Как да не се ядосаш...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
lametobg написа:pakumba написа:така че си имал повече от половин година да платиш...Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.
Коментар
-
mr. Nikoi написа:Не глоба , а затвор трябва за този който кара пил.Един като напише във форума че е лежал 15 дни в затвора, защото е карал пил (дори и без катастрофа), и доста от посетителите тук ще се замислят преди и те да направят същото.Ходи си плати и се радвай че само с толкова си се разминал.А я кажи колко пари ти написаха акт, и дали ти взеха книжката.Поздрави.Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Що нападнахте човека бе хора, утре ще пиитене една бира за здраве, и хоп!То може да се удариш и без нито една бира пиината. На всеки се случва.И моят съвет е, плати си, станалото - станало. Не е лесно, ама е по-евтино от взимане на книжка, съдилища....и се радвай на малкото последствия.Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар