На 28 септември 2008г. ударих лек автомобил. Алкохолната ми проба показа 1.0 . Сега от Бул Инс(изглежда другият водач има там застраховка) ми пращат писмо, че в 5 дневен срок трябва да им изплатя 350лв. за ремонтни дейности по автомобила на ударения, ако не заплатя, ще бъда съден. Защо Бул Инс търсят парите от мен, а не от моя застраховател?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
От застрахователната компания ми търсят пари?!
Collapse
X
-
тва колеги май е отскоро.И аз го знам.Тва е за да не караме пили и се е правилно няма да носи одговорност за постъпките ни заастахователните агенции.Ако те е бил познат полицая трябвало да ти каже да духа др.Или казано няма значение в кой е вината има ли учасник с алкох.проба повече от допуст.Факта е свършен.И дори да не е виновен.И аз за тва не карам дори и на бира кат колегата.Ше се намери някой "приятел" като те е видял на колко си и като се качваш и..........Аве аз така съм го чувал поправете ме ако греша.
Коментар
-
Re: ..
Kroko61 написа:Това си било винаги-пил ли си не плащат.Пък съм чувал ,че тия от Бус инс и побийват.Познавам ги тия от нашия офис на тая компания та затова.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: ..
Kroko61 написа:Това си било винаги-пил ли си не плащат.Пък съм чувал ,че тия от Бус инс и побийват.Познавам ги тия от нашия офис на тая компания та затова.
Коментар
-
Re: От застрахователната компания ми търсят пари?!
lametobg написа:На 28 септември 2008г. ударих лек автомобил. Алкохолната ми проба показа 1.0 . Сега от Бул Инс(изглежда другият водач има там застраховка) ми пращат писмо, че в 5 дневен срок трябва да им изплатя 350лв. за ремонтни дейности по автомобила на ударения, ако не заплатя, ще бъда съден. ...Tonight's the night and it's going to happen again and again...
Коментар
-
Re: От застрахователната компания ми търсят пари?!
snake написа:lametobg написа:На 28 септември 2008г. ударих лек автомобил. Алкохолната ми проба показа 1.0 . Сега от Бул Инс(изглежда другият водач има там застраховка) ми пращат писмо, че в 5 дневен срок трябва да им изплатя 350лв. за ремонтни дейности по автомобила на ударения, ако не заплатя, ще бъда съден. ...
Коментар
-
ами пич освен да питаш тях и то бързо, че няма време- аз не виждам. Първо, проблема ти е от това, че си неинформиран, че такъв е реда. Тва не знаех, че като карам пиян и ударя някой не плащат- не вАжи, ако вАжеше всеки щеше да казва "не знаех, че трябва д аплащам данък", така че си имал повече от половин година да платиш...Второ- виновен си и ще си плащаш, сега те определят правилата. Аз лично мисля, че можеш да се разбереш лесно с тях за на 2 пъти например... никой не предпочита да води дела от това да си вземе парите без делата...Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар