Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От застрахователната компания ми търсят пари?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

pakumba написа:
    така че си имал повече от половин година да платиш...
    Имал съм половин година... Ти как мислиш, че е по-добре: да ми пратят 2 писма - едното "в срок до 1(2,3) месеца трябва да платите" и второто "до 5 дни трябва да платите" или само второто? Мисля, че трябва по-отрано да предупреждават...

Коментар

..

.За първото Торнадо ,за първото....

Коментар

Да ти кажа от личнен опит ,не е от вчера Преди 2 години баща ми удари пиян друга кола, дойде му същото като на теб и той се направи на голямата работа вика е*ал съм и мамата да им плащам Дотук добре около месец ,докато дойде призовка да се яви в прокуратурата,завели му преписка и след нея дело Плати като поп отнесе разписка че всичко е платено и за капак му лепнаха и 5 месеца пробация,та му се виде нанагарно да ходи да се подписва всеки ден в пробационата служба
        Fiat Stilo 1.2 16V 2003г.

Коментар

lametobg написа:
          pakumba написа:
          Имал съм половин година... Ти как мислиш, че е по-добре: да ми пратят 2 писма - едното "в срок до 1(2,3) месеца трябва да платите" и второто "до 5 дни трябва да платите" или само второто? Мисля, че трябва по-отрано да предупреждават...
          а ти как мислиш, че е по-добре: да караш пиян или да не караш пиян? те да не са банка, че да плащат за твоите простотии, щото то така е станало- те са платили на човека веднага или там до месец и после почват да те търсят.
          Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
          Fiat Bravo'97 1,6 16v
          Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

не мога да разбера защо всички в днешно време се опитват да таковат Дявола във въздуха сгафил си и то сериозно,защото освен щетите по автомобила,в други случаи пиянското каране води до телесни повреди...и какво,не стига,че си сгафил сериозно,ами и сега търсиш начин да НЕ плащаш и се чудиш защо не ти оставяли повече време...ти се радвай,че са те предупредили,върви,плати ги тия прословути пари и дерзай...защото освен всичко е и смешно как се циганиш при все,че си виновен!
            ex.Мареа ТД100

Коментар

Не глоба , а затвор трябва за този който кара пил.Един като напише във форума че е лежал 15 дни в затвора, защото е карал пил (дори и без катастрофа), и доста от посетителите тук ще се замислят преди и те да направят същото.Ходи си плати и се радвай че само с толкова си се разминал.А я кажи колко пари ти написаха акт, и дали ти взеха книжката.Поздрави.
              Bravo JTD 105 '98

Коментар

mr. Nikoi написа:
                Не глоба , а затвор трябва за този който кара пил.Един като напише във форума че е лежал 15 дни в затвора, защото е карал пил (дори и без катастрофа), и доста от посетителите тук ще се замислят преди и те да направят същото.Ходи си плати и се радвай че само с толкова си се разминал.А я кажи колко пари ти написаха акт, и дали ти взеха книжката.Поздрави.
                "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Re: От застрахователната компания ми търсят пари?!

lametobg написа:
                  Колко бързичко да си платя? Това 400 лв. са малко пари, пък и то в 5-дневен срок да платя. Какво е това нещо, можеха и да ме викнат съшия ден да си платя аааа. В тая криза ей така се намират пари, нали. Как да не се ядосаш...
                  Направо ми се къса сърцето от мъка.
                  Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

lametobg написа:
                    pakumba написа:
                    По-добре ти прочети условията на полицата - там пише по кой член на закона застрахователят може да предяви регресен иск.Не се оплаквай. Ще платиш като поп и после да видим дали пак ще караш пиян.
                    Всеки има право да бъде глупав, но някои злоупотребяват с тази привилегия.

Коментар

mr. Nikoi написа:
                      Frontera Sport, X20SE март 1998

Коментар

Брей май само на колегата "lametobg" му се е случвало да кара "пил" Така ли е или греша.!!
                        БРАВА С КЛЮЧ
                        Каква е максималната скорост при секса?
                        - 68, защото при 69 се обръщате.

Коментар

що се отнася до мен - да. дори половин бира не си позволявам като съм с колата.
                          "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                          Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                          Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Между пил и пиян има не малка разлика! Повечето караме пили - ама една бира ....В случая добре, че не е пострадал и човек! Дори е извадил късмет колегата, че ще мине само с тези пари!Ако беше хакнал някоя Ес класа щеше да ипотекира и апартамент, за да си плати!
                            F31 BMW 320d

Коментар

Що нападнахте човека бе хора, утре ще пиитене една бира за здраве, и хоп!То може да се удариш и без нито една бира пиината. На всеки се случва.И моят съвет е, плати си, станалото - станало. Не е лесно, ама е по-евтино от взимане на книжка, съдилища....и се радвай на малкото последствия.
                              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
                              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

Като всички се правят на велики и карат пияни така е! Аз като пия Фифи спи по паркингите и не съм имал проблеми със Застрахователите :D

Коментар

Working...
                                X