Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От застрахователната компания ми търсят пари?!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

От застрахователната компания ми търсят пари?!

На 28 септември 2008г. ударих лек автомобил. Алкохолната ми проба показа 1.0 . Сега от Бул Инс(изглежда другият водач има там застраховка) ми пращат писмо, че в 5 дневен срок трябва да им изплатя 350лв. за ремонтни дейности по автомобила на ударения, ако не заплатя, ще бъда съден. Защо Бул Инс търсят парите от мен, а не от моя застраховател?

Защото си бил пиян, какво се чудиш?
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

много ясно, в условият ана застраховката си пише, че не важи ако си бил пиян. така че твоята гражданска не е изплатила нищо на бул инс и те търсят теб. така трябва и да бъде
      Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
      Fiat Bravo'97 1,6 16v
      Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Кофти. Поне за мен не са малко тези пари. Но аз пък и затова не сядам да карам дори и една бира да съм пил!
        The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

тва колеги май е отскоро.И аз го знам.Тва е за да не караме пили и се е правилно няма да носи одговорност за постъпките ни заастахователните агенции.Ако те е бил познат полицая трябвало да ти каже да духа др.Или казано няма значение в кой е вината има ли учасник с алкох.проба повече от допуст.Факта е свършен.И дори да не е виновен.И аз за тва не карам дори и на бира кат колегата.Ше се намери някой "приятел" като те е видял на колко си и като се качваш и..........Аве аз така съм го чувал поправете ме ако греша.

Коментар

Това за алкохола го чух наскоро, и ми стана интересно - дали го има отдавна, или чак сега се въвежда, ако е отскоро, защо ще ми го пускат със задна дата. Някой ако знае, нека даде яснота по въпроса.

Коментар

Не е от скоро колеги, отдавна си е така. Ако си пил, застрахователя не поема нищо.

Коментар

..

Това си било винаги-пил ли си не плащат.Пък съм чувал ,че тия от Бус инс и побийват.Познавам ги тия от нашия офис на тая компания та затова.

Коментар

Аз знам за Каското, че не изплащат. Ама за гражданската и аз незнаех, че е така.
                  Ex. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
                  Ex.Opel Astra

Коментар

Re: ..

Kroko61 написа:
                    Това си било винаги-пил ли си не плащат.Пък съм чувал ,че тия от Бус инс и побийват.Познавам ги тия от нашия офис на тая компания та затова.
                    В кой случай побииват ако не дадеш парите ли или ей така ,че си шофирал след употреба на алкохол.
                    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Re: ..

Kroko61 написа:
                      ооо градски тук ли го праят тва ве,че май съм и в тях регистриран.Аре боя как де е виновен си ама парите. "Кръв повръщам пари не връщам" съм чувал ма не знам до кога ше устискам.Пазете се колеги,че и ония ангел хранител от реклама да ни пази.Да не стане работата. "Ма аз съм нов нали ви казах".

Коментар

Re: От застрахователната компания ми търсят пари?!

lametobg написа:
                        На 28 септември 2008г. ударих лек автомобил. Алкохолната ми проба показа 1.0 . Сега от Бул Инс(изглежда другият водач има там застраховка) ми пращат писмо, че в 5 дневен срок трябва да им изплатя 350лв. за ремонтни дейности по автомобила на ударения, ако не заплатя, ще бъда съден. ...
                        Съветвам те бързичко да си платиш. В противен случай ще те съдят за сума, от която ще ти се завие свят. Кофти тръпка, пил си, качил си се зад волана, но си имал малшанса да удариш кола ... При такава ситуация винаги ще излезеш виновен, дори и да не си.
                        Tonight's the night and it's going to happen again and again...

Коментар

Re: От застрахователната компания ми търсят пари?!

snake написа:
                          lametobg написа:
                          На 28 септември 2008г. ударих лек автомобил. Алкохолната ми проба показа 1.0 . Сега от Бул Инс(изглежда другият водач има там застраховка) ми пращат писмо, че в 5 дневен срок трябва да им изплатя 350лв. за ремонтни дейности по автомобила на ударения, ако не заплатя, ще бъда съден. ...
                          Съветвам те бързичко да си платиш. В противен случай ще те съдят за сума, от която ще ти се завие свят. Кофти тръпка, пил си, качил си се зад волана, но си имал малшанса да удариш кола ... При такава ситуация винаги ще излезеш виновен, дори и да не си.
                          Колко бързичко да си платя? Това 400 лв. са малко пари, пък и то в 5-дневен срок да платя. Какво е това нещо, можеха и да ме викнат съшия ден да си платя аааа. В тая криза ей така се намират пари, нали. Как да не се ядосаш... Като тия от енергото, буклуци, объркали ми сметката, правят приравнителна сметка - трябва да платите 500 лв. до края на месеца, иначе спираме тока. Така като взех да се оплаквам се сетих 1 виц: - Алооо, ВиК-то ли е?- Не, тука е енергото.- Нищо, и на вас да ви еба майката!Че ще плащам видяло се е, ами начин поне да разсроча плащането?

Коментар

ами пич освен да питаш тях и то бързо, че няма време- аз не виждам. Първо, проблема ти е от това, че си неинформиран, че такъв е реда. Тва не знаех, че като карам пиян и ударя някой не плащат- не вАжи, ако вАжеше всеки щеше да казва "не знаех, че трябва д аплащам данък", така че си имал повече от половин година да платиш...Второ- виновен си и ще си плащаш, сега те определят правилата. Аз лично мисля, че можеш да се разбереш лесно с тях за на 2 пъти например... никой не предпочита да води дела от това да си вземе парите без делата...
                            Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
                            Fiat Bravo'97 1,6 16v
                            Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

и повече НЕДЕЙ да караш пиян (@&^%*@#$&*#$# - автоцензура) !!!
                              "За да чуеш, трябва да мълчиш." (Оджиън)
                              Nissan Primera WP12 QR20DE, ГИ, '03
                              Tempra 1.6 (EX), Dedra 1.8/16V (R.I.P.), Delta 1.6/16V (R.I.P.), Astra X16XEL (EX)

Коментар

Working...
                              X