мареа над волана има три винта за сваляне на сенника на таблото.като го махна ще имам ли достъп да сваля уредите на таблото или трябва да свалям цялото тоест всичко от ляво до дясно и някога не ми отговорихте за ключа който завърта пекъсвача под кората за бушоните товас май е заводска аларма май а
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Хайде помогнете още веднъж
Collapse
X
-
Наистина е заводска аларма
Ключето за което питах е наистина за заводската аларма.При положение off работи само централното заключване,а при положение on и алармата.Лампичката на конзолата на средата е затова и си работи.При мен всичко си функционира нормално с изключение на сирената къде е поставена тя на заводската аларма става въпрос.Отгоре над огледалото има две мрежички които са сензорите за движение приличат на малки говорителчета от тия пискливите.Сега се оказа че съм с две аларми само трябва да подкарам заводската сирена.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Re: Наистина е заводска аларма
Tornado написа:Ключето за което питах е наистина за заводската аларма.При положение off работи само централното заключване,а при положение on и алармата.Лампичката на конзолата на средата е затова и си работи.При мен всичко си функционира нормално с изключение на сирената къде е поставена тя на заводската аларма става въпрос.Отгоре над огледалото има две мрежички които са сензорите за движение приличат на малки говорителчета от тия пискливите.Сега се оказа че съм с две аларми само трябва да подкарам заводската сирена.Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар