Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хайде помогнете още веднъж

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хайде помогнете още веднъж

мареа над волана има три винта за сваляне на сенника на таблото.като го махна ще имам ли достъп да сваля уредите на таблото или трябва да свалям цялото тоест всичко от ляво до дясно и някога не ми отговорихте за ключа който завърта пекъсвача под кората за бушоните товас май е заводска аларма май а
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Таблото

Ще отговори ли някой колега как се сваля таблото само сенника и уредите или цялото табло

Коментар

май таблото с уредите се маха отделно ама как незнам,гледах на едно браво му го сваляха

Коментар

потърси - има го описано с картинки... ако не се лъжа 3 винта отгоре, 2 отдолу и 2 като свалиш волана на долу - зад него...
        FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...F2%E0%E1%EB%EE !
          "Светлината си въобразява,че се движи по-бързо от всичко друго,но бърка.Колкото и да припира,открива,че мракът е стигнал пръв и вече я чака."-Т.Пратчет
          (Fiat 131 ABARTH 103 kW, Aprilia Tuono RSV 1000)

Коментар

charlie написа:
            http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=3942&highlight=%F2%E0%E1%EB%EE !
            Описанието тук е напълно подробно, обаче аз пък имам изгорели крушки на таблото за вентилацията? Някакви решения за лесна подмяна?Благодаря.
            Alfa Romeo 166 2,4 JTD
            Lancia Y

Коментар

Мерси

Благодаря на всички

Коментар

Наистина е заводска аларма

Ключето за което питах е наистина за заводската аларма.При положение off работи само централното заключване,а при положение on и алармата.Лампичката на конзолата на средата е затова и си работи.При мен всичко си функционира нормално с изключение на сирената къде е поставена тя на заводската аларма става въпрос.Отгоре над огледалото има две мрежички които са сензорите за движение приличат на малки говорителчета от тия пискливите.Сега се оказа че съм с две аларми само трябва да подкарам заводската сирена.

Коментар

Re: Наистина е заводска аларма

Tornado написа:
                  Ключето за което питах е наистина за заводската аларма.При положение off работи само централното заключване,а при положение on и алармата.Лампичката на конзолата на средата е затова и си работи.При мен всичко си функционира нормално с изключение на сирената къде е поставена тя на заводската аларма става въпрос.Отгоре над огледалото има две мрежички които са сензорите за движение приличат на малки говорителчета от тия пискливите.Сега се оказа че съм с две аларми само трябва да подкарам заводската сирена.
                  Егати съвпадението! И аз се прецаках с втора аларма, защото тоя, който ми продаде колата, не знаеше, че имало и фабрична аларма. А пък тези, които ми монтираха втората аларма, ме убеждаваха, че въобще не са намерили аларма в колата. Каква искреност, какво уважение към клиента! Трогнат съм.Иначе аз също не знам къде се намира сирената на заводската аларма, знам само, че фабричната аларма не се активира при удар по колата, а само при отворени врати или при движение в купето.
                  Fiat Marea 1.8 HLX, 113 к.с., 1996 г.

Коментар

Working...
                  X