Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Сигнализация за предпазен колан и дръпната ръчна спирачка

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: лампи

Gofi написа:
    За колана е под седалката на водача,там има и един краш-бутон за горивото,по далече от него,поне при мен са там и двете.За ръчната нямам идея къде е.
    Току-що оправих индикацията за ръчната.Маха се коженият калъф на ръчката на спирачката и под ръкохватката в дълбочина има мъжка и женска кабелни обувки,които при мене бяха разкачени.Закачих ги и индикацията се появи. За колана проследих кабела,който както казва колегата отива отдолу на шофьорската седалка до краш бутона,но стана тъмно и не можах да проследя накъде отива кабела.Утре ще пробвам отново-предполагам,че е откачен умишлено,за да не дразни при несложен колан.Някъде бях чел обаче,че ако не е сложен колана не се задейства еърбега,дано не се случва,де.Не зная това задействане на еърбега ако е свързано със закопчан колан дали има и връзка с коректна индикация.
    Фиат марея уикенд 1.9ТД100

"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"

Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!

Коментар

е мойто браво има ли такава индикация за колана... колата е от подписа
      Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
      Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

ама проблема при мен е че за пасажерската седалка не виждам къде трябва да се върже (не виждам другата букса дет излиза от купето или от седалката ли беше несе сещам ) ако някой знае къде да я търся да казва

Коментар

букси

Мисля че колана не е свързан с възглавниците,на приятел се отвори при лек удар отдолу в картера на черен път,при не сложени колани.
          Marea HLX 147ps

Коментар

lubomm написа:
            ама проблема при мен е че за пасажерската седалка не виждам къде трябва да се върже (не виждам другата букса дет излиза от купето или от седалката ли беше несе сещам ) ако някой знае къде да я търся да казва
            Доколкото съм запознат индикация за сложен колан има само за шофьора.
            Фиат марея уикенд 1.9ТД100

"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"

Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!

Коментар

ivannik написа:
              Доколкото съм запознат индикация за сложен колан има само за шофьора.
              точно така.
              Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
              Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

значи казвате че ако е свързан кабела на мойта седалка трябва да свети ама аз имам и кабел който не е вързан и отдясно(това ме притеснява и не мога да намеря де да го вържа)

Коментар

и аз имам отдясно, ама не ме притеснява
                  Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
                  Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

Working...
                  X