Здравейте,На моята фиат марея 1.9ТД-100 к.с нямам сигнализация на таблото за несложен предпазен колан и дръпната ръчна спирачка.Така ли трябва да бъде или имам нещо изгоряло -я датчик,я лампичка?С уважение.И.Иванов.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Сигнализация за предпазен колан и дръпната ръчна спирачка
Collapse
X
-
Re: Сигнализация за предпазен колан и дръпната ръчна спирачк
ivannik написа:Здравейте,На моята фиат марея 1.9ТД-100 к.с нямам сигнализация на таблото за несложен предпазен колан и дръпната ръчна спирачка.Така ли трябва да бъде или имам нещо изгоряло -я датчик,я лампичка?С уважение.И.Иванов.
Коментар
-
willow75bg написа:С ключа за джантите,обръщаш го обратно и си готов,става за две бройки.А иначе колегата може и да нямаш индикация за колана,но по вероятно е да ти е изгоряла лампичката на таблото-сваляй го и сменяй смело.Фиат марея уикенд 1.9ТД100
"Доброто винаги побеждава злото.Така че, който победи,той е добрият!"
Бат Бойко победи...но се оказа,че не е добрият!!
Коментар
-
willow75bg написа:С ключа за джантите,обръщаш го обратно и си готов,става за две бройки.А иначе колегата може и да нямаш индикация за колана,но по вероятно е да ти е изгоряла лампичката на таблото-сваляй го и сменяй смело.
Коментар
-
ivannik написа:null.zero написа:ами напиши каква модификация е и каква година, че да погледнем у дебелите книгиFiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
-
ако не възразява колагата бих искал да питам и аз имам букси под седалката на шофьора тя е вързана но имам и под седалката на пасажера но тя не е вързана и си виси така ,в крайна сметка не ми свети таблото за колана .Разглобявал съм таблото за колана има един запоен диод (поне така видях а съм го свалял поне 5 пъти това табло ),ако някой може да ми каже какво да правя че искам да ми свети на таблото за колан.мерси предварително на отзовалите се , ще следя темата с интерес
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар