Здравейте колеги.Разгледах доста мнения по въпроса с тресенето. Имам съмнения в задния тампон на скоростната кутия и затова го снимах ето как изглежда при моето Пунто1.1.Нормално ли е да има разстояние между планката и гумата около 8-10мм.Ако накой има сниман тампон монтиран на колата нека да качи снимки за да сравня дали изглежда по същия начин.Благодаря
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Тресене при потегляне
Collapse
X
-
С чисто нов тампон съм и изглежда по същият начин (според мен е нормално да е провиснал така). При мен започна да тресе яко зимата (най вече на задна, а като позагрееше се пооправяше) и сега като се стопли времето свалих стария тампон и се оказа че е скъсан. Но без да го свалиш няма как да видиш че е дал фира.Fiat Punto 1.1 '97
-
Както съм написал по-нагоре колега, ПРИ МЕН (защото никога не можем да сме на 100% сигурни че и при теб е от това) проблема беше в скъсания тампон (този тампон в който и ти се съмняваш).Сменява се изключително лесно, само ти трябва канал или рампа и подходящи ключове. Като го развиеш малко вандалски трябва да дръпнеш двигателя надолу за да се изхлузи от мястото си, но и в ръководството на Хайнес пише че така се прави.Fiat Punto 1.1 '97
Коментар
-
capi написа:И при мен претриса само напред.Колега ,пиши после дали си оправил проблемаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар