Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как се свалят задните кори на Браво ?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Как се свалят задните кори на Браво ?

Имаше такава тема, от 20 мин търсим с колега и не можем да я намерим.Искам да сваля задните лява и дясна кори.Свалил съм седалките, развил съм уж всички болтове отдолу излиза, но отгоре не иска.А не искам да напъвам, да не стане беля ....
    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Здравей колега. Аз сум свалял задните кори на бравото. Зада ги махнеш тряябва да развиеш двете винтчета под седалката. Сваля се пластмасовия праг. Под него има още едно винтче. За по лесно можеш да свалиш и железата за които се хващат коланите доло до седалкоте. На два болта са седемнайски. Развиват се и два шестограмни болта на дръжките на корите, единия е под капачка. Отзад в задната част на кората има осхте едно винтче. Също така се сввалят и едни пластмаски на корите точно кадето са железата за които се закопчава задната седалка.. много лесно се сжалята с пража отверка има едно щивтче което се бута и излизат. Отгоре кората се държи на 3 метални щтипки. Те са Г образни като на всяка страна е със зъби долната цхаст се законтря кам ламарина а горната кум пластмасата на кората. Моят съвет е да се опитате да я изкарате нагоре вместо да я дърпате към вас, защото колкото повече я дърпате към вас толкова повече ще се забиват зъбите в пластмасата а в метала няма как... ако има проблеми ще следя темата. Успех!
    Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
    Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
    Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
    Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO

Коментар

Благодаря за съветите колега. Стана. Свалил съм всичко, което може да се сваля от колата на колегата, че даже и намерих скрит усилвател и крос сувър. :D

Коментар

Туфф, това беше голяма изненада.А мислих да си купувам усилвател
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Ьаьаьаьааьаь ... късметче... а сега бих ви посъветвал да залепите ватичка отватре на корите да стане по-безшумна аз така направих
          Fiat Bravo - НАЙ-БЪРЗИЯ с вариатор Powered By . . .
          Fiat Marea 1.6 16V - Not Powered By ... YET !
          Alfa Romeo 155 2.0 8v Twin Spark - в гаража ...
          Lancia Delta 1 HF 2.0 8v TURBO

Коментар

Working...
          X