Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инцидентен проблем с палене...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Инцидентен проблем с палене...

Значи - проблемът се е проявявал само 3-4 пъти за година и половина каране, без никакви видими причини. Завъртам ключа, стартера върти нормално, акумулатора е на 6, но дори не се опитва да запали, просто си върти... С бутане запалва на 2-я метър и като поработи минута, след това няма никакви проблеми. Проблема се е проявявал и при студен, и при топъл двигател; и зимата, и лятото... Някой има ли идея за какво става въпрос?
    Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
    Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

ами като за начало напиши каква е колата и дали бензин ,дизел ,керосин или мазут гори (извинявам се не видях)

Коментар

...

lubomm написа:
      ами като за начало напиши каква е колата и дали бензин ,дизел ,керосин или мазут гори
      В подписа ми я има колата каква е, но ето: Fiat Marea Weekend 1.9TD 100к.с.

Коментар

ами това мисля че е въздух в системата .Смени си маркучите преди крушата и след нея за да видиш от де иде тоя въздух

Коментар

...

Благодаря, ще пробвам!

Коментар

lubomm написа:
            ами това мисля че е въздух в системата .Смени си маркучите преди крушата и след нея за да видиш от де иде тоя въздух
            Мислиш ли че ако е въздух в системата ще го прави 2-3 пъти в годината
            Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
            Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

Working...
            X