Привет,Ще си купувам Fiat Marea 1.8 16V ; 1997г. , купе, с всички екстри / ел. стъкла и огледала, климатроник, airbag, централно заключване, халогенни фарова, стерео уредба, аларма /Ще я прекарам през сервиза на Ванто трейд преди да я взема. Интересуваме какво да гледам и какво да очаквам, защото ми е първи fiat ?Предварително Благодаря !!!!!!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Съвет за покупка на Фиат Мареа
Collapse
X
-
Re: Съвет за покупка на Фиат Мареа
rozana написа:Привет,Ще си купувам Fiat Marea 1.8 16V ; 1997г. , купе, с всички екстри / ел. стъкла и огледала, климатроник, airbag, централно заключване, халогенни фарова, стерео уредба, аларма /Ще я прекарам през сервиза на Ванто трейд преди да я взема. Интересуваме какво да гледам и какво да очаквам, защото ми е първи fiat ?Предварително Благодаря !!!!!!TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
UNO 1.0 FIRE
-
Re: Съвет за покупка на Фиат Мареа
rozana написа:Привет,Ще си купувам Fiat Marea 1.8 16V ; 1997г. , купе, с всички екстри / ел. стъкла и огледала, климатроник, airbag, централно заключване, халогенни фарова, стерео уредба, аларма /Ще я прекарам през сервиза на Ванто трейд преди да я взема. Интересуваме какво да гледам и какво да очаквам, защото ми е първи fiat ?Предварително Благодаря !!!!!!
Коментар
-
Не се притеснявай, нищо няма да намерят.http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...?p=34894#34894Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
В интерес на истината доста хора са доволни от Ванто, мисля някъде в сервизи/магазини имаше и тема по въпроса, иначе просто споделям личен опит. Аз съм един, ако доволните са 100...От фиати би трябвало да разбират на много места, то е и въпрос на шанс явно. Желая ти успех.А и още нещо - продавача далеч от персонала на сервиза. Иначе срещу 50 лв ще ти обяснят как тая кола струва поне 2 пъти повече от парите дето й искат...Едит: Брей, че те в оназ тема всички доволни, бе. Ще взема да си пльосна линката там, да не вземат крила да им поникнат...Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...
Коментар
-
rozana написа:То това е ясно,че продавача трябва да ме чака в някое кафе А и аз мисля че е до късмет каква кола ще ти се падне.Сега се замислих да не ме врътне с документите / да са фалшиви / Някои знаели как да разбера
Коментар
-
На мен продавача ми каза, че ще подготво договора за покупко-продажба, фактурата и ще ме свърже с някаква жена, която му помагала да мине по барзо а и правела застраховки каско / ако си направиш при нея застраховката не ти взима пари за услугата / и за около 2ч всичко е готовоFiat Marea 1.8 16 V
Коментар
-
rozana написа:На мен продавача ми каза, че ще подготво договора за покупко-продажба, фактурата и ще ме свърже с някаква жена, която му помагала да мине по барзо а и правела застраховки каско / ако си направиш при нея застраховката не ти взима пари за услугата / и за около 2ч всичко е готовоFIAT Marea 1.9 JTD HLX
Коментар
-
Ако е с фактура не се ходи при нотариус!Внимавай за следното:1. Изисквай от продавача фактура и митническа декларация, ако е копие - да сложат "вярно с оригинала", не е зле и нотариална заверка.2. Сравни внимателно номера на рамата и двигателя - дали са същите във фактурата и митническата декларация.3. Сравни дали точно модела на колата съответства на това което пише в МД.4.Ако отидеш във vin- checkera на www.fiat-bg.org:7080 и напишеш там номера на рамата ще ти излезе действителаната година на колата и номера на двигателя. Ако не съвпада с тоя номер от МД и фактурата - бягай от колата, колкото и да е хубава!Особено внимателно с горублянски продавачи от Дупница или Враца, горното го давам на база личен опит, щях да "духам супата" преди две години с едно браво с подмен двигател!Направи веднага каско на колата, дори след плащането това да ти е първата работа, не разчитай на платени паркинги!Преди минаването в КАТ се увери че колата е в добро състояние, както и разбери къде точно е номера на двигателя и дали няма да се налага демонтажа на някакви капаци за да се види. Ако има технически проблем (например ръчната) ще те върнат и пак наново, а сега има опашки и е много досадно!Успех!Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар