Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Съвет за покупка на Фиат Мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Съвет за покупка на Фиат Мареа

Привет,Ще си купувам Fiat Marea 1.8 16V ; 1997г. , купе, с всички екстри / ел. стъкла и огледала, климатроник, airbag, централно заключване, халогенни фарова, стерео уредба, аларма /Ще я прекарам през сервиза на Ванто трейд преди да я взема. Интересуваме какво да гледам и какво да очаквам, защото ми е първи fiat ?Предварително Благодаря !!!!!!
    Fiat Marea 1.8 16 V

Re: Съвет за покупка на Фиат Мареа

rozana написа:
    Привет,Ще си купувам Fiat Marea 1.8 16V ; 1997г. , купе, с всички екстри / ел. стъкла и огледала, климатроник, airbag, централно заключване, халогенни фарова, стерео уредба, аларма /Ще я прекарам през сервиза на Ванто трейд преди да я взема. Интересуваме какво да гледам и какво да очаквам, защото ми е първи fiat ?Предварително Благодаря !!!!!!
    ти гледай да ти "хване окото" както се казва за другото ще гледат във ванто а иначе очаквай много приятни емоции и км изминати с автомобила :D
    TEMPRA 1.8 SW.SLX-продадена и заменена със БМВ 318TDS
    UNO 1.0 FIRE

Коментар

http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?t=557
      FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Много Благодаря !!!!Колата е супер на външен вид, и двигател и купе..... а за другото ще видим, както каза вав Ванто ще я преслушат цялата и дано нищи да не намерят, защото много ми харесва
        Fiat Marea 1.8 16 V

Коментар

rozana написа:
          и дано нищи да не намерят, защото много ми харесва
          Аз пък ти пожелавам, дано намерят всичко което трябва да се намира ПРЕДИ покупката
          FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Re: Съвет за покупка на Фиат Мареа

rozana написа:
            Мареа купе? Наистина във "Вантотрейд" според много мнения работят добре, можеш да им се довериш! Бъди критична, недей се полъгва по магията и първичната красота на "Фиат" В смисъл, увери се, че си заслужава. Успех!

Коментар

Няма да се оставя лесно, ще сам достатъчно критична токувиж и от цената да намалим . Ама нека да видим парво какво ще кажат майсторите !!!
              Fiat Marea 1.8 16 V

Коментар

Не се притеснявай, нищо няма да намерят.http://www.fiat-bg.org/forum/viewtop...?p=34894#34894
                Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

Ти ме накара да се замисля . Но каде да я закарам, предполагам че там най-разбират от fiat, пък и ако неработи добре просто няма да я взимам
                  Fiat Marea 1.8 16 V

Коментар

В интерес на истината доста хора са доволни от Ванто, мисля някъде в сервизи/магазини имаше и тема по въпроса, иначе просто споделям личен опит. Аз съм един, ако доволните са 100...От фиати би трябвало да разбират на много места, то е и въпрос на шанс явно. Желая ти успех.А и още нещо - продавача далеч от персонала на сервиза. Иначе срещу 50 лв ще ти обяснят как тая кола струва поне 2 пъти повече от парите дето й искат...Едит: Брей, че те в оназ тема всички доволни, бе. Ще взема да си пльосна линката там, да не вземат крила да им поникнат...
                    Антверп, Аалст, Люцерн, Слован, Олимпия, Беверен, Публикум, Тампере, БАТЕ (Борисов), ЖИЛИНА и Дебрецен ... следва продължение...

Коментар

То това е ясно,че продавача трябва да ме чака в някое кафе А и аз мисля че е до късмет каква кола ще ти се падне.Сега се замислих да не ме врътне с документите / да са фалшиви / Някои знаели как да разбера
                      Fiat Marea 1.8 16 V

Коментар

rozana написа:
                        То това е ясно,че продавача трябва да ме чака в някое кафе А и аз мисля че е до късмет каква кола ще ти се падне.Сега се замислих да не ме врътне с документите / да са фалшиви / Някои знаели как да разбера
                        за това не знамно да ви кажа един случайразказа го приятел от КАТкъм края на работния ден две девойки нещо се лутат около бариерататой ги пита какво се е случилотъй като имало голяма тарапана, а те били сами и някакъв им предложил да им регистрира колата вместо тях за някой леви познайте - изчезнал с колатано те се усетили чак след 2-3 часа, след като той така и не излязъл от каналите
                        2015 Renault Megane Expression GT
                        2009 FIAT Bravo 1.4 16V Dynamic
                        Всичко за FIAT Bravo 2007

Коментар

На мен продавача ми каза, че ще подготво договора за покупко-продажба, фактурата и ще ме свърже с някаква жена, която му помагала да мине по барзо а и правела застраховки каско / ако си направиш при нея застраховката не ти взима пари за услугата / и за около 2ч всичко е готово
                          Fiat Marea 1.8 16 V

Коментар

rozana написа:
                            На мен продавача ми каза, че ще подготво договора за покупко-продажба, фактурата и ще ме свърже с някаква жена, която му помагала да мине по барзо а и правела застраховки каско / ако си направиш при нея застраховката не ти взима пари за услугата / и за около 2ч всичко е готово
                            Аз бих внимавал много Даже бих отишал при познат нотариус
                            FIAT Marea 1.9 JTD HLX

Коментар

Ако е с фактура не се ходи при нотариус!Внимавай за следното:1. Изисквай от продавача фактура и митническа декларация, ако е копие - да сложат "вярно с оригинала", не е зле и нотариална заверка.2. Сравни внимателно номера на рамата и двигателя - дали са същите във фактурата и митническата декларация.3. Сравни дали точно модела на колата съответства на това което пише в МД.4.Ако отидеш във vin- checkera на www.fiat-bg.org:7080 и напишеш там номера на рамата ще ти излезе действителаната година на колата и номера на двигателя. Ако не съвпада с тоя номер от МД и фактурата - бягай от колата, колкото и да е хубава!Особено внимателно с горублянски продавачи от Дупница или Враца, горното го давам на база личен опит, щях да "духам супата" преди две години с едно браво с подмен двигател!Направи веднага каско на колата, дори след плащането това да ти е първата работа, не разчитай на платени паркинги!Преди минаването в КАТ се увери че колата е в добро състояние, както и разбери къде точно е номера на двигателя и дали няма да се налага демонтажа на някакви капаци за да се види. Ако има технически проблем (например ръчната) ще те върнат и пак наново, а сега има опашки и е много досадно!Успех!
                              Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
                              Fiat Linea 1.3 Multijet'08
                              Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
                              http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Working...
                              X