Ако има някой колега който може да помогне за тази операция ще съм много доволен.Закупих си крило за Бравото и ще го поставям ,но доколкото знам се захваща в двата си края за вратата и посредата за стъклото.Стъклото не мисля да го пробивам защото е опасно ,но мисля да пробия вратата в двата края ,а средата да залепя със силикон.Ако има желаещ моля да ми оразмери на снимка на врата или пък и без снимка ами на един правоъгълник точно къде са отворите не ,че няма да успея да го центрирам и без размерите ,но все пак да бъде точно.Благодаря предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за крило на задна врата на Браво.
Collapse
X
-
Моето му отрязах болтовете и го залепих с обикновен прозрачен силикон по цялата дължина и точково - на местата където бяха болтовете....за сега половин година не е мръдналоEx: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI
Коментар
-
и аз щях да предлагам варианта със силикона. естетвено качесвен и здрав. няма лошо да мацнеш и малко епоксидна смола на 3-4 места някъде, ей така да има подсигуровка, че ако изхвърчи тва кроло при 160 а и все пак натиска цялата задница на бравокаLancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
Така вече видях ,че крилото се държи само на стъклото и не ми са необходими никакви размери.Явно ще се лепи с нещо.Относно болтовете те не са и болтове ,а шпилки не се режат а се развиват от крилото.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
Защо не пробваш с монтажен силикон, незнам с какви разцветки раполагат аз съм вижадл сив, само че ако решиш да го махаш някой ден или крилито ще счупиш или ще откъснеш ламарината, много яко държи.FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.
Коментар
-
по-добре недей. да няма после обява "купувам стъкло за браво". дупка в стъкларска фирма в обикновено флоат стъкло струва 9лв по спомени. а това закаленото двуслойно стъкло ... отделно технологията мисля включва постоянно заливане със специални течности спомагащи пробиването, а това няма как да го направиш в "полеви условия". трябва на машина.лепни си го и готово.Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
Moonsteppers - All over the world and beyond ...
Коментар
-
Я колегата ilkor да сподели как е направил така че задната чистачка да не закача в крилцето.Моито крило и то е лепено, или е чупено стъклото или цялата врата е сменяна , нямам представа.И ми закачаше чистачката , и аз и резнах малко връхчето, ама пак закача по някога и спира във вертикално положение. Ама повече ме е страх да я режа. Оги има ли дълги и къси чистачки за бравото и по какво може да се познаят?ПоздравиBravo JTD 105 '98
Коментар
-
Общо взето най-удачният вариант е да се залепи със силикон, но май проблема с опирането на чистачката Го има при всички допълнително поставяни анти крила.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
При мене го няма тоя проблем с чистачката,а пък е лепено крилото. Виждал съм го при фабричен спойлер на ХГТ. Обикновено проблема е в твърдото перо,което не позволява чистачката да прилепне в най-горната точка на стъклото а стои изправена и затова закачаФиат Крома 1.9 16v+
Фиат Браво 1.6 16v
Фиат Мареа 1.6 16v
Коментар
-
"pi4_s_bravo: Обикновено проблема е в твърдото перо,което не позволява чистачката да прилепне в най-горната точка на стъклото а стои изправена и затова закача "Може и от това да е.Един пич ми беше казал че след като сменил неговата чистачка с нова (от магазина), била спряла да закача.Bravo JTD 105 '98
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар