колата като загрее работи като дизел някакви идеи за това,мотора е 1.8 16v
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
bravo 1.8 гт работи като дизел
Collapse
X
-
Колега, не че нещо, ама уточни точният модел на мотора, досега от другата тема останах с впечатление че е двигател от Баркета - 1.8 16В 130 к.с. . Може би няма никакви съществени разлики, но все пак ... Сега който и да чете ще си мисли че е ообикновения - 1.8 113 / 115 к.с. Та ако е 130 - уточни го.
-
и аз незнам вече какъв двигател е дали има вариатор или няма в най скоро време ще провера и ще се разбере. Та предеи 2 дни смених гърнето средно и задно и свещите обаче около свещите пълно с масло и незнам от каде а и колата значително по малко върви дали е от свещите или от генерацията защото старта ми генерация беше с прави траби и задно гърне а сега си е оригиналноОбичам те на пернишки---->>>>Влазяй у ГОУФУУ
Коментар
-
u_bo
flex87 написа:и аз незнам вече какъв двигател е дали има вариатор или няма в най скоро време ще провера и ще се разбере. Та предеи 2 дни смених гърнето средно и задно и свещите обаче около свещите пълно с масло и незнам от каде а и колата значително по малко върви дали е от свещите или от генерацията защото старта ми генерация беше с прави траби и задно гърне а сега си е оригинално
Коментар
-
Щом колата работи като дизел, ама как го описваш като М-джет, ЖТД или ВАГ дизел, ако е последното работата не е добре, иначе направо сменяй свещите с подгряващи и сменяй горивото и чакай разхода да падне наполовина Сега сериозно откога започнаха проблемите, сменял ли си масло и ако не на колко км. е това и най-важното кажи каква е колата.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
flex87 написа:еми тея кадето ги свалих бяха фиат с два диода а тея кадето ги сложих са денсо и са с един така ги давали ама маи пак ще ги свалими ще сложа оригиналните си
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар