Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Помогнете табло Мареа и

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Помогнете табло Мареа и

Сваляне табло Мареа трудно ли е ако някои го е правил да подскаже.За какво служи малкото ключе което завърта нещо като прекъсвач под кората за бушоните където има on off.
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Аз съм го свалял два пъти, беше ми изгоряла една крушка на километража, мисля че се сваляха 2-3 шестограмни болчета, трябва да внимаваш при отделянето да не изкъртиш отвора за въздуха от климатика, ако имаш такъв, общо взето не е голяма философия....
    Alfa 156 2.0 TS
    Alfa 156 20VTurbo
    Fiat Coupe 2.0 20VTurbo
    Locost TF1 3.0V6

Коментар

малко но да питам... май ми е изгоряла една крушка - която осветява врътката за от къде да духа... има ли някакъв по-лесен начин да се замени без да се сваля конзолата?
      FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

Да обаче това ми е другия въпрос

Климатик или климатроник посочете моля няколко признаци по които да позная

Коментар

При климатроника лявата врътка е разграфена в градуси. При климатика си е с нормалната синьо-червена скала и има само един бутон отдолу, означен с нещо като "снежинка".
          Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
          Fiat Linea 1.3 Multijet'08
          Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
          http://forum.fiat-bg.org

Коментар

Мерси но

Климатроника с колко качва разхода ако изобщо го прави

Коментар

Разхода се качва и зависи от това колко е горещо. Нещо около литър/100.
              Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
              Fiat Linea 1.3 Multijet'08
              Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
              http://forum.fiat-bg.org

Коментар

При мене разхода се качва точно с 2л Yellow_Flash_Colorz_PDT_13 . Питах познати казаха ми че е нормално А това за лампичката на врътката за духалката и мене ме интересува, че и аз имам изгоряла. Моля ви колеги кажете как се сменя най-безболезнено.
                Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                Lancia Y

Коментар

Качва но кога

Добре два литра но кога и зима и лято или само лято.С какво натоварваме мотора през зимата като ползваме охладит течност за затопляне, а през лятото е компресор или там нещо си не е ли така.Или искаш да ми кажеш че няма значение врътката като е на авто си харчи с двата литра повече без значение топлим ли се или се охлаждаме.

Коментар

Вдига ми разхода с 2л. през лятото и то на градско от 8 без климатик през зимата става на 10 през лятото с климатик. А това на ауто или на ръчен режим няма значение за разхода(това е само за подържане на зададената тепература и то контролира оборотите на духалката),защото и в двата случая климатика се пуска ръчно от копчето със снежинката.
                    Alfa Romeo 166 2,4 JTD
                    Lancia Y

Коментар

Working...
                    X