Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ох проблем с тези скорости на Браво

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ох проблем с тези скорости на Браво

Първа едвам влиза а задната стърже яко, съединителя отделя правилно какво ли не правих и нищо Смазано е всичко има масло.Кажете ми за ремонта колко струват частите и кои части се купуват?Колко струва и труда?Мерси за инфото

Неискам да спамвам темата, но и аз имам същия проблем. Задна влиза добре /понякога леко пристъргва/, но първа усещам едно прегресивно влошаване от известно време. Понякога въобще неможе да влезе, а обикновено я вкарвам с по-силен натиск и прескача на посредата.
    "What shall it profit a man, if he should gain the whole world and lose his own soul"
    Кара любимата червена Brava 1,4 12V

Коментар

Вкарвай първа преди задна и няма да стърже А сега зимно време като е по-студеничко и при мене първа е трудна, но ако преди това бия втора, влиза идеално
      Bravo(TM) HGT

Коментар

VeSSkO написа:
        Вкарвай първа преди задна и няма да стърже А сега зимно време като е по-студеничко и при мене първа е трудна, но ако преди това бия втора, влиза идеално
        Хубаво е винаги да се включва задна по този начин, защото няма синхронизатор (май бях чувал ,че има и със )
        sigpic
        Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
        475HP 11,5/1,9/191
        YouTube

Коментар

аз пък усетих следното: когато колата се движи съвсем леко, че не е за втора и се опитам да включа първа и се чува едно като виене, но много слабо докато опитвам да включа. Докато не се движи въобще, се включва нормално без никакви ядове... това от какво е?
          FIAT Brava 1.4 SX CLIMA [09/1998]

Коментар

VeSSkO написа:
            Добре познат стар номер още от жигулата на баща ми, но на всичките ми италианки е помагал!
            Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
            Fiat Linea 1.3 Multijet'08
            Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
            http://forum.fiat-bg.org

Коментар

ами колеги преди малко свърших с ремонта на съединителя и имах същия проблем със скоростите, проблема изобщо не е в съединителя/скоростната кутия, а е там където щангите влизат на ябълката и продължава нагоре шината разлуфтва се и така става проблемацията

Коментар

zgabrovski написа:
                VeSSkO написа:
                Добре познат стар номер още от жигулата на баща ми, но на всичките ми италианки е помагал!
                Ми то си е така Нашите фиатки за италианците са като руските за българите Даже и джантите са все 4x98
                Bravo(TM) HGT

Коментар

Може проблемът да е от реглажа на щангите на скоростният лост. При мене беше същото и открих, че болта на едната щанга беше хлабав. Затегнах го и няма проблем.
                  PUNTO Selecta

Коментар

е аз мисля утре да го гледам това като за първи работен ден пък ще видим

Коментар

mi_ho написа:
                      Може проблемът да е от реглажа на щангите на скоростният лост. При мене беше същото и открих, че болта на едната щанга беше хлабав. Затегнах го и няма проблем.
                      Вчера разглобих целия фиат и никъде няма каде да се регулират щангитеНали говорим за Фиат Браво? някой можели да ми каже къде се регулират защотото неуспях да намерянито резба има нито нищо, дори лоста неможе да се регулира.

Коментар

Working...
                      X