Здравейте!Понеже колата не е при мен и не мога да видя устройството,а се замислих по въпросат как са монтирани инжекторите,искам да задам следният въпрос:Към всеки инжектор отива гориво по някакъв горивопровод.Има ли вариант това гориво като отиде до инжектора да се върне назад.В смисъл има ли циркулация на горивото около самият инжектор или не?Благодаряп.с. Въпросът го зададох ,за да мога да си обясня евентуално как става "охлаждането" на инжекторите при каране на газ с включена бензинова помпа.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос за инжекторите?
Collapse
X
-
Значи ако си карам на газс изключена помпа и паля на бензин няма да имам ядове,защото в темата за газ пишеше,че можели да прегреят(спекат),ако се спряла бензиновата помпа и тем подобни неща.Съжалявам,че може би поизместих малко темата.Brava ELX 1,6 16V, 90PS , LPG BRC Sequent24
Мarea SW ,SX 1,6 16V, 103PS, LPG Zenit JZ2005
Коментар
-
dudulia написа:Значи ако си карам на газс изключена помпа и паля на бензин няма да имам ядове,защото в темата за газ пишеше,че можели да прегреят(спекат),ако се спряла бензиновата помпа и тем подобни неща.Съжалявам,че може би поизместих малко темата.Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
zgabrovski написа:dudulia написа:Значи ако си карам на газс изключена помпа и паля на бензин няма да имам ядове,защото в темата за газ пишеше,че можели да прегреят(спекат),ако се спряла бензиновата помпа и тем подобни неща.Съжалявам,че може би поизместих малко темата.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар