Добър ден колеги Много ми харесва фиат стило и съм решил да си купя такова 1.9JTD 2004гЕто какво намерих в един сайт за машинката:"Най-често срещани повреди:Мотор: Аварии, недефинируеми шумове (бензин до 2003), течове на масло, дефектно турбо (дизел до 2002)Инжекцион: Смущения в мениджмънта на мотора (особено 2002), потенциометър на дроселната клапа (2003)Дефектни съединители (2002), дефектни скоростни кутии (02-03)Електрика: дефектни свещи, чести съобщения за проблем от контролния уред на еърбега,2003 година обратно повикване в сервизите заради контролния уред на еърбега за главата."Относно тази извадка може ли да ми кажете кои цифри от номера на двигателя и на рамата да гледам за да разбера че 2004гСъщо така много бих ви благодарен ако дадете и някои друг съвет при закупуването на машинката(какво по специално да гледам като я купувам)Много ви благодаря предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
решил да си купя фиат стило 1.9 jtd помогнете
Collapse
X
-
Re: решил да си купя фиат стило 1.9 jtd помогнете
ivanyotov1 написа:Относно тази извадка може ли да ми кажете кои цифри от номера на двигателя и на рамата да гледам за да разбера че 2004г
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар