Здравейте,имам проблем с чистачките (предните) на Punto от 1997. На нито една от степените не тръгват, дори като ги включа не издават никакъв звук от превключване. Сигурна съм, че имате някаква идея и ще можете да ми помогнете. Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Не работят чистачките
Collapse
X
-
Най-вероятно моторчето за чистачките е изгоряло или електрониката му което е често срещан проблем при пунто.Трябва да се отвори и да се види, лесно се сменя.Btw: Ако ти се наложи да си сменяш моторчето пиши ми на ЛС, аз имам едно излишно, бих се отървал от него за малко пари.Ако ти е изгоряла електрониката на самото моторче както беше при мен тогава е малко по-неприятно защото почти никъде не се намира само електроника и ще трябва да си купиш цяло моторче както направих аз.Другия рариант който е по-малко вероятен е да има някакъв проблем в ръчката за превключване.И за да съм напълно изчерпателен ето от къде може да си купиш ново моторче:http://axm-auto.com/ ново е 136лв. Ако не ти се дават пари за ново, по моргите вървят за по 40лв._/''''''''''''''''''''''''\_
//---------------\\
[( )== //// ==( )]
|_|'------------'|_| ....Punto
-
Бушони имаш в жапката отгорната страна и в ляво от волана също имаш ,те се отварят вече с отверка , а самото бушонче като го погледнеш се вижда съвсем тънка жица която ако е изгоряло трябва да е прекъната или да е нагряло , сменят се много лесно , ако имаш книжка на модела там подробно е дадено кое бушонче къде е . Аз докато се досетя да ползвам книжката пробвах бушон по бушон , кой за къде е . Незнам обаче за чистачкитре кой е , но наистина първо ги провериОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар