Здравейте! Дайте малко акъл. Четох тука някъде по форумите за 16.5см че били колонките в предните врати за Бравото и си взех такива. Но се оказа че има някакви малки елипси с размер около 5"x7" ... Има ли някакъв начин да сложа тея 16.5 кръглите във вратите и да свирнат прилично?П.П. - Тея малките елипси струват майка си и баща си
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колони във вратите на Браво
Collapse
X
-
Махай оригиналните и виж дали отворите щв станат на новите. Може малко да се наложи да ги поразшириш и виж как ще ги захванеж - ще може ли да ползваш някои от старите дупки или ще се наложи да правиш нови. Нищо чак толкова сложно Ще трябва да срежеш буксите на оригиналните за да вържеш новите.Fiat Bravo 1.6 16v 103hp with K&N sport air filter
Коментар
-
gdd55
-
Веско казах ти да потърсиш въпросните пластмаси. В зависимост какви са ти колоните или ще ги монтираш над пластмасата или под нея. Тъй като колоните, които взех са трилентови и малките говорителчета бяха доста издадени напред се наложи да ги монтирам зад пластмасата.Fiat Brava 1.4SX '97 (Бензин & Метан)
Коментар
-
При мен на едната кола - Бравото се оказа че са елипси , а на Бравата са точно такива кръгли - 16.5. Аз щях също да сменям тия елипси, но се оказа че има само контактен проблем и си ги оставих. Операцията мислех да я направя с подходящи по размер втулки, разпробиване с бормашина по дупките на новите говорители и завиване със самонарезни дълги винтове.За втулките бях тръгнал към Бриколаж да търся нещо, но тъй като се разминах само с напръскване с контактен шрей не стихнах до там...Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
-
zgabrovski написа:При мен на едната кола - Бравото се оказа че са елипси , а на Бравата са точно такива кръгли - 16.5. Аз щях също да сменям тия елипси, но се оказа че има само контактен проблем и си ги оставих. Операцията мислех да я направя с подходящи по размер втулки, разпробиване с бормашина по дупките на новите говорители и завиване със самонарезни дълги винтове.За втулките бях тръгнал към Бриколаж да търся нещо, но тъй като се разминах само с напръскване с контактен шрей не стихнах до там...Bravo(TM) HGT
Коментар
-
С въпросните пластмаси които гледам че ги търсиш...Alfa Romeo 159 1.9 JTDM'07
Fiat Linea 1.3 Multijet'08
Fiat Doblo 1.9 (товарно магаренце)
http://forum.fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар