Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво е това нещо изтече от колата от дясно под калника?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

1000000000000% e течност за чистачки, както колегата в първия пос написа
    Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
    Втората......пак същата!
    (_-_)______////_______(_-_)
    Punto75-Вече на жената!
    Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

Възможно е да си настъпила нещо пълно с течност и да се е пръснало и да е уляло всичко. Това обеснява и пробоксуването на колелото.
      Fiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
      2000г.
      Fiat Tempra 1'8 ie 1990 /покойница/

Коментар

bmahob написа:
        1000000000000% e течност за чистачки, както колегата в първия пос написа
        Казанчето в случая е от ляво така че 0% е това което пишеш.
        FIAT Brava S 1,4 12 V 97 г. - бивша. Не карай по-бързо отколкото твоя ангел хранител може да лети!
        Ако нещо стане както трябва, то е станала голяма грешка. Закон на Мърфи.

Коментар

Идете на сервиз, за да не ви излезе по-солено после. Ама при някой "доверен", да не вземе пък да ви излъже.
          NOW: ???
          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Най мразя такива теми. Пишете за някакъв проблем искате съвети, пък от малко уважение към хората които са си направили труда да прочетат и да помогнат със съвет ЗАВЪРШЕТЕ темата. Напишете какъв е бил проблема нали целта на такива форуми е взаимопомоща.
            Fiat Marea Weekend 2,4 JTD 130 HLX
            2000г.
            Fiat Tempra 1'8 ie 1990 /покойница/

Коментар

Еми тя девойката е казала-мъжа и се върнал и всичко си било наред, така и не разбрали защо се е омазала калата отдясно.
              Fiat Stilo 1.8 16V

Коментар

...

Сигурно някое куче я е припикало
                Fiat Marea Weekend 1.9TD 100 SX '98
                Peugeot 308 1.6HDI 90кс 2008

Коментар

z_sutrov написа:
                  Shefy написа:
                  деси_бургас написа:
                  и тва не е , амортисьорите ми са в гаранция , монро ,те са си новички а и се виждат
                  Това, че са новички не означава, че не може да е от тях Погледни, дали на равно колата не е по-вирната от този край с теча. Също може да пробваш като натиснеш калника на колата от страната с теча, ако "плава " в повече е изтекло Хамортрисьорчето :P Айде успех!
                  Точно и аз това щях да пиша ама колегата ме е изпреварил. И аз имах такъв случай и не питайте как съм минал 50км като незнаех какво е докато стигна до сервиза.А накрая се оказа изтекъл амортисьор. А м/у другото нямаше разлика в наклона на колата при изтеклия и другия. На стенда също си беше в границите. Много неразбирам ама до колкото разбрах ми казаха че бил някакъв комбиниран-хем маслен, хем газов. Някой ако знае да каже дали наистина има такова нещо или аз не съм разбрал.
                  не вероятно ,а със сигурност амортисьор/монро’рефлекс’-газ-масло при -20С на първият легнал полицаи на 100м. от паркингът изфъщаха и двата 4-5месечни/
                  Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
                  Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

marea-ta, ти откъде си ги беше купил твоите амортисьори?
                    The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

Working...
                    X