Да не си пръснала спирачен маркуч ? Цвета на спирачното масло (чистото) по принцип не е черен, ами точно бирен.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Какво е това нещо изтече от колата от дясно под калника?
Collapse
X
-
Провери къде е най-горната точка откъдето е изцапано и най-предната по посока на движение. Две вероятности са възможни: Или спукан маркуч на спирачките, което е опасно за теб и колата или по вероятно прегряване на мотора и теч на антифриз, което не е опасно за теб , а само за автомобила (двигателя) И в двата случая не трябва да караш колата.Fiat Marea TD100
Коментар
-
Да така е. Ако е спирачен маркуч, педала за спирачките ще ,,омекне" т.е. ще потъне и ще се намали спирачния ефект, но досега ще си го усетила и щеше да питаш. Така че това отпада. Маслото на скоростната кутия, няма как да изтече веднага и да омасли колата, защото там няма налягане. Освен ако не си я ударила някъде отдолу но ти щеше да чуеш, така че и това е малко вероятно. Все пак на скоростната кутия трябва да има щека за нивото за проверка. Маслото на скоростната кутия има мирис на чесън и е много по гъсто от това на двигателя. Маслото на хидравликата е по рядко и е червено на цвят. Но ако е хидравлика, щеше да загубиш сервото и волана ще стане труден за въртене. Най добре направи снимки и ги качи тук.Fiat Marea TD100
Коментар
-
а сервото до колко да отслабне , карала съм кола без серво , толкова ли трябва да отслабне ако там се е спукал маркуч и тези маркучи каква има е посоката от резорварчето, отиват ли към гумите. Единствено тва ме осъмни. Дали е възможно такова да се е спукало а резорварчето да има няква си защита и да не е изтеклоОБИЧАЙТЕ СЕ БЕ ХОРА!!!!
Коментар
-
деси_бургас написа:... Дали е възможно такова да се е спукало а резорварчето да има няква си защита и да не е изтекло'08 Alfa Romeo 147 Q2
ex. Modified '02 FIAT Stilo 1.9 JTD powered by Garrett GT2256V
Коментар
-
деси_бургас написа:и тва не е , амортисьорите ми са в гаранция , монро ,те са си новички а и се виждат
Коментар
-
Shefy написа:деси_бургас написа:и тва не е , амортисьорите ми са в гаранция , монро ,те са си новички а и се виждатEx. Fiat Marea 1,6-16V,98g.
Ex.Opel Astra
Коментар
-
Видяхте ли маншона на външното каре?! Щото тя може да върви ама ще се съсипе карето така!!||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар