Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

FIAT tipo - мнения!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

FIAT tipo - мнения!

Здравейте, скоро мисля да си купя типо, знам че тук всички ще я хвалите, но искам да разбера:1) Лесно ли се поддържа2) колко гори3) Най-честите проблеми4) Тромава ли е5) колко макс вдига модел от ’93Благодаря предварително Колега добре дошъл във форума.Потърси из форума - доста е писано по въпроса!Премествам темата ти в раздел "Консултации" защото там и е мястото.zgabrovski
    Живея за да карам ТИПО!!!
    Ей това ми е мечтата - 1.8i.e. (1756куб.см 103к.с)
    ЛУД СЪМ МАМО, ЯМ ПАРКЕТ!!! ИСКАМ ТИПО!!!
    fiat tipo

Re: FIAT tipo - мнения!

tipoFEN написа:
    Здравейте, скоро мисля да си купя типо, знам че тук всички ще я хвалите, но искам да разбера:1) Лесно ли се поддържа2) колко гори3) Най-честите проблеми4) Тромава ли е5) колко макс вдига модел от ’93Благодаря предварително Колега добре дошъл във форума.Потърси из форума - доста е писано по въпроса!Премествам темата ти в раздел "Консултации" защото там и е мястото.zgabrovski
    Не си писъл изобщо към каква версия си се насочил. Каква максимална скорост? Разход? На коя версия? Зависи от мотора. Бъди по-конкретен.

Коментар

Re: FIAT tipo - мнения!

tipoFEN написа:
      Аз карам 1.6 двуваловия мотор,90коня.1.Частите са и евтини2.1.6 двувалка мотора харчи около 10 градско,но зависи дали искаш икономична кола....ако искаш по икономична 1.4 мотора е екстра3.Най-честите проблеми са с предницата,ако при смяната на носачи примерно,избереш най-евтините,те се разбиват бързо.За друг проблем който да съм имал не се сещам 4.Мога да ти кажа,че 1.6 двувалката никак не е тромава,даже е доста пъргава за 1.6,също съм чул,че и 1.4 не е тромава 5.Зависи с какъв двигател искаш да си вземеш
      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Аз имам типо 1.6 бензин, по-точно е на газ в момента1. Подръжката е сравнително евтина2. В момента я засичам на газ, защото скоро сложих газовата уредба, но не е много засега, ще видя като го засека3. тук не съм много компетентен защото от скоро я имам тая кола4. Тромава не е в никакъв случай5. Вдигал съм най-много 140, но това не е защото не може повече, а просто не съм пробвал. Иначе незнам до колко ще издържи.

Коментар

мм добре, а по колко лева вървят 1.6 бензин?Защо не се срещат двувратки?
          fiat tipo

Коментар

tipoFEN написа:
            На http://catalog.auto.ru/catalog/cars/fiat/tipo/ можеш да видиш кои модификации на моторите се слагат на Типо с три врати. На www.mobile.bg можеш да проследиш цените на пазара в момента.

Коментар

tipoFEN написа:
              Двувратите са голяма рядкос,и трудно се намират и май са само 200/16.1.6 за около 2600/700лв в перфектно състояние мисля не е трудно да се намери.

Коментар

Мойто типо е 1.6 карбуратор и не бих казал че е тромаво.До сега съм му минал 55 000км в софия проблем с окачването не съм имал.Само електрото от време на време се бъзика,ама това се детски болести.За разхода 9-9,5/градско ми дава ама при полежение ,че аз карам на газ.Много съм си доволен от колицата ,купето е много здраво откъм корозия.Един пич имаше типо 1.4i ,за тея кубици това типо колко пъргаво беше направо останах много учарован.
                FIAT TIPO 1,6

Коментар

И дизелът не е за подценяване! Четири години карах Типо 1.9 TD 90 к.с. При това обърни внимание, че става дума за кола 1991 г., 220 хиляди км (официални).1. Дизелът е още по-лесен за поддържане.2.
                  ex FIAT Stilo 1,9 JTD Dynamic 3 врати

Коментар

е аз незнам какво се оплакват българските шофьори, средно с 13 лева могат да изкарат 100 км...
                    fiat tipo

Коментар

Карах TIPO 1.4ie 5 години и смених само един носач за 45лв. и къс накрайник за 14лв.а бензин ми е падало и до 5.6л на 100км при скорост 90км/ч

Коментар

Working...
                      X