Е добре , защо колата като карам на газ , гасне от бензиновата помпа?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Колата гасне в движение и трудно пали след това
Collapse
X
-
Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
-
Мойте съмнения са:1, Помпа-малко странно при каране на газ, но ако има някакъв мех ако момпота изгасне да гасни ДВГ и аз съм на средно положение на ключето когато пали на бенз. и преминава на газ след форсаш, колата може да гасне в движение и след това не пали въпреки че съм в движение на скорост. Изолирам проблема като преминавам на газ ръчно, тогава колата дори и пали на газ!2, Бобини- изчаквам още малко3, Ключе-превключвател на газ-бензин4. Нещо по електрониката, но ще е да търся игла в купа сено icon_cryPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
bmahob написа:Мойте съмнения са:1, Помпа-малко странно при каране на газ, но ако има някакъв мех ако момпота изгасне да гасни ДВГ и аз съм на средно положение на ключето когато пали на бенз. и преминава на газ след форсаш, колата може да гасне в движение и след това не пали въпреки че съм в движение на скорост. Изолирам проблема като преминавам на газ ръчно, тогава колата дори и пали на газ!2, Бобини- изчаквам още малко3, Ключе-превключвател на газ-бензин4. Нещо по електрониката, но ще е да търся игла в купа сено icon_cryF/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
Коментар
-
На газ основно, защото карам 99% на газ, но ми е гаснала идентично и 2 пъти на бензинPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
-
bmahob написа:На газ основно, защото карам 99% на газ, но ми е гаснала идентично и 2 пъти на бензинF/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
Коментар
-
Точно релетат ме съмняват но къде ли се намиратPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
Punto75-Вече на жената!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар