Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Темпрата прекъсва нещо и се дави ????

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Темпрата прекъсва нещо и се дави ????

Значи до скоро вървеше без грешка наскоро обаче май взе да не върви.примерно в байр като смъкна от 4-та на 3-та и почва да се дави или в завой ако подам газ пак се задавя.Колебая се от няколко неща или някой филтър ми прави мизерия може би горивния или да е от свещите там капачката дето разпределя тока .Някой ако е имал същия проблем да ми пише моля, да не човъркам излишно

Така описан проблема, ми се чини, че колата е бензинова! Също тъй се предполага, че няа газова! И като сме почнали да предполагаме, че явно е моноинжекция! Щом е тъй, смени си горивния филтър (дори да не е от него, си заслужава) и иди да ти премерят налягането на помпата в натоварен режим. Успех!
    Fiat Tipo 1,6 ie; '93; engine 159А3048; clima.

Коментар

Forsaken написа:
      Така описан проблема, ми се чини, че колата е бензинова! Също тъй се предполага, че няа газова! И като сме почнали да предполагаме, че явно е моноинжекция! Щом е тъй, смени си горивния филтър (дори да не е от него, си заслужава) и иди да ти премерят налягането на помпата в натоварен режим. Успех!
      Да бензинова е няма газова уредба само на бензин карам.Добре ще сменя горивния филтър може и от него да е понеже не е сменян от както е купена

Коментар

Forsaken написа:
        Да бензинова е няма газова уредба само на бензин карам.Добре ще сменя горивния филтър може и от него да е понеже не е сменян от както е купена

Коментар

Working...
        X