Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Пунто 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Пунто 1.6

Какъв е разходъд на Пунто 1.6 (88 к.с.)(градско, извънградско, смесено) ? Чудя се м/у 1.6 и 1.2 16VБлагодаря предварително

заложи на 16v!!! 1.6 по остаряла технология гори малко повече върви малко по малко въпреки 4е е 2-3 магарета повече ако искаш погледни моето сигурно си ме виждал из тракия - светло синьо пунто с готини джантички ... ще те повозя да придобиеш представа как върви само се обади ако ме мернеш някадеПС: ако искаш да караш на газ 16v не е мотора за теб ! ... или газов инжекцион ... карал съм такова с обикновенна газова ужасно е !!
    Madness Motorsport
    (\__/)
    (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
    (")_(") signature to help him gain world domination.

Коментар

gad3n написа:
      заложи на 16v!!! 1.6 по остаряла технология гори малко повече върви малко по малко въпреки 4е е 2-3 магарета повече ако искаш погледни моето сигурно си ме виждал из тракия - светло синьо пунто с готини джантички ... ще те повозя да придобиеш представа как върви само се обади ако ме мернеш някадеПС: ако искаш да караш на газ 16v не е мотора за теб ! ... или газов инжекцион ... карал съм такова с обикновенна газова ужасно е !!
      1.6 двувалката е мотора като на типо ако не се лъжа,а 1.2 16V е по новия мотор.Не съм съглесен,че 1.2 върви повече от 1.6 двувалка...за разход 1.2 сигурно харчи доста по малко :D
      ex'Fiat Tipo | ex'Lancia Dedra 2.0 | ex'Alfa 155 1.7TS | ex'98 Lancia Dedra 1.9td SW | ex'ALFA 164 2.0TS | ex'Lancia Delta 1.6i | ex'Fiat Coupe 1.8 16V VFD | ex'Fiat Bravo 2.0 20V HGT

Коментар

Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Пунто 1.6 (88 к.с.) MK1 не е двувалка !!! в заблуда си колега ето една бърза справка http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/3009.htmlbtw искам да се замеря с едно такова типо но съм убеден че пунтото върви повече
        Madness Motorsport
        (\__/)
        (='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
        (")_(") signature to help him gain world domination.

Коментар

Working...
        X