заложи на 16v!!! 1.6 по остаряла технология гори малко повече върви малко по малко въпреки 4е е 2-3 магарета повече ако искаш погледни моето сигурно си ме виждал из тракия - светло синьо пунто с готини джантички ... ще те повозя да придобиеш представа как върви само се обади ако ме мернеш някадеПС: ако искаш да караш на газ 16v не е мотора за теб ! ... или газов инжекцион ... карал съм такова с обикновенна газова ужасно е !!
Madness Motorsport
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world domination.
заложи на 16v!!! 1.6 по остаряла технология гори малко повече върви малко по малко въпреки 4е е 2-3 магарета повече ако искаш погледни моето сигурно си ме виждал из тракия - светло синьо пунто с готини джантички ... ще те повозя да придобиеш представа как върви само се обади ако ме мернеш някадеПС: ако искаш да караш на газ 16v не е мотора за теб ! ... или газов инжекцион ... карал съм такова с обикновенна газова ужасно е !!
1.6 двувалката е мотора като на типо ако не се лъжа,а 1.2 16V е по новия мотор.Не съм съглесен,че 1.2 върви повече от 1.6 двувалка...за разход 1.2 сигурно харчи доста по малко :D
Yellow_Flash_Colorz_PDT_22 Пунто 1.6 (88 к.с.) MK1 не е двувалка !!! в заблуда си колега ето една бърза справка http://catalog.auto.ru/catalog/cars/card/3009.htmlbtw искам да се замеря с едно такова типо но съм убеден че пунтото върви повече
Madness Motorsport
(\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste bunny into your
(")_(") signature to help him gain world domination.
Коментар