Здравейте на всички! От няколко месеца съм със Фиат-типо 1.6sx 93 г. Супер кола си е. Но напоследък, особенно в студено време, понякога лампата на инжекциона не изгасва. Това дали е нещо сериозно и какво мога да направя по въпроса? Ще ме извините за моето невежество, но от моноинжекциона нищо не отбирам.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Лампата за инжекциона свети.....
Collapse
X
-
Re: Лампата за инжекциона свети.....
Saidery написа:Здравейте на всички! От няколко месеца съм със Фиат-типо 1.6sx 93 г. Супер кола си е. Но напоследък, особенно в студено време, понякога лампата на инжекциона не изгасва. Това дали е нещо сериозно и какво мога да направя по въпроса? Ще ме извините за моето невежество, но от моноинжекциона нищо не отбирам.Ex. Grande Punto Driver
-
незнам каке при типото, но при браво лампата на инжекциона значи че има проблем някъде в електрониката.при мен светеше и отидох на диагностика.оказа се че е някакъв датчик който давал инфо за разположението на некви валове.смениха го тоя датчик и лампата изгасна.така че най-доброто нещо е да идеш на диагностика
Коментар
-
Интересно на мен дали ще можете да ми помогнете.Щесъм Благодарен!Значи Бравото е турбо-дизел, 100к.с.Лампата на инжекциона ( червена, като инжектор) светва преди запалване,каето е нормално.Обаче понякога продължава да свети и при запален мотор.Може би всичко стана когато веднъж сипах кафти нафта.не съм сигурен.Та сега към проблема:Понякога като я настъпя върви прилично, друг път сякаш нещо не работи нормално-доста по инертна е.Къде мога да намеря стенд за прочитане на електрониката и цена евентуално.Благодаря!ex Fiat Bravo TD 100 SX
ex Fiat Marea TD 125 ELX
Fiat Marengo TD 100
Lancia Zeta 2.0 JTD
Коментар
-
murry написа:Интересно на мен дали ще можете да ми помогнете.Щесъм Благодарен!Значи Бравото е турбо-дизел, 100к.с.Лампата на инжекциона ( червена, като инжектор) светва преди запалване,каето е нормално.Обаче понякога продължава да свети и при запален мотор.Може би всичко стана когато веднъж сипах кафти нафта.не съм сигурен.Та сега към проблема:Понякога като я настъпя върви прилично, друг път сякаш нещо не работи нормално-доста по инертна е.Къде мога да намеря стенд за прочитане на електрониката и цена евентуално.Благодаря!
Коментар
-
Re: Лампата за инжекциона свети.....
Saidery написа:Здравейте на всички! От няколко месеца съм със Фиат-типо 1.6sx 93 г. Супер кола си е. Но напоследък, особенно в студено време, понякога лампата на инжекциона не изгасва. Това дали е нещо сериозно и какво мога да направя по въпроса? Ще ме извините за моето невежество, но от моноинжекциона нищо не отбирам.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар