Здравейте колеги, днес ми се случи странно нещо значи карам си колата нормално и всичко си е ок оборотите са си 850-900 на празен ход, но взех че влезнах в задръстването на СУ и след около 10 минути там забелязах че оборотите на празен ход се вдигнаха на 1200-1300 без нищо да съм правил.Пробвах всичко гасих я, форсирах я пусках климатика няма промяна така си стояха докато не излезнах от задръстването и не покарах 1-2 минути на 2-3 скорост с 30-40км/ч и оттогова до преди малко никакви проблеми. Някакви предложения на какво да обърна внимание.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Проблем със стъпковото моторче или не?
Collapse
X
-
u_bo
Re: Проблем със стъпковото моторче или не?
Harzulov написа:Здравейте колеги, днес ми се случи странно нещо значи карам си колата нормално и всичко си е ок оборотите са си 850-900 на празен ход, но взех че влезнах в задръстването на СУ и след около 10 минути там забелязах че оборотите на празен ход се вдигнаха на 1200-1300 без нищо да съм правил.Пробвах всичко гасих я, форсирах я пусках климатика няма промяна така си стояха докато не излезнах от задръстването и не покарах 1-2 минути на 2-3 скорост с 30-40км/ч и оттогова до преди малко никакви проблеми. Някакви предложения на какво да обърна внимание.
-
u_bo написа:Harzulov написа:Здравейте колеги, днес ми се случи странно нещо значи карам си колата нормално и всичко си е ок оборотите са си 850-900 на празен ход, но взех че влезнах в задръстването на СУ и след около 10 минути там забелязах че оборотите на празен ход се вдигнаха на 1200-1300 без нищо да съм правил.Пробвах всичко гасих я, форсирах я пусках климатика няма промяна така си стояха докато не излезнах от задръстването и не покарах 1-2 минути на 2-3 скорост с 30-40км/ч и оттогова до преди малко никакви проблеми. Някакви предложения на какво да обърна внимание.Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99
Коментар
-
Harzulov написа:Здравейте колеги, днес ми се случи странно нещо значи карам си колата нормално и всичко си е ок оборотите са си 850-900 на празен ход, но взех че влезнах в задръстването на СУ и след около 10 минути там забелязах че оборотите на празен ход се вдигнаха на 1200-1300 без нищо да съм правил.Пробвах всичко гасих я, форсирах я пусках климатика няма промяна така си стояха докато не излезнах от задръстването и не покарах 1-2 минути на 2-3 скорост с 30-40км/ч и оттогова до преди малко никакви проблеми. Някакви предложения на какво да обърна внимание.F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар