Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кой бус да избера - Мерцедес 312, 412, 311, 313 ________ ???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Re: Кой бус да избера - Мерцедес 312, 412, 311, 313 ________

ivan_will написа:
    От доста време проучвам бусове и най-накрая се спрях на Мерцедес(естествено) , но сега дилемата е кой модел?Чувал съм че CDI двигателите не са добри - т.е. дюзите заминават с нашата нафта ... Съветват ме да взема TDI(понеже били "всеядни" откъм гориво) , но машините 312 вече са доста морално остарели и загнили ...Та отново мнения и препоръки ........
    312 Спринтер,но не CDI,всичко останало е алтернатива и компромис.
    Marea HLX 147ps

Коментар

Re: Кой бус да избера - Мерцедес 312, 412, 311, 313 ________

Gofi написа:
      ivan_will написа:
      От доста време проучвам бусове и най-накрая се спрях на Мерцедес(естествено) , но сега дилемата е кой модел?Чувал съм че CDI двигателите не са добри - т.е. дюзите заминават с нашата нафта ... Съветват ме да взема TDI(понеже били "всеядни" откъм гориво) , но машините 312 вече са доста морално остарели и загнили ...Та отново мнения и препоръки ........
      312 Спринтер,но не CDI,всичко останало е алтернатива и компромис.
      Що не CDI ще слагам добавки против лоша нафта от лукойл ...... и ще взема по-новия модел след 2004та с оправени грешки на компа ...
      Купувам стари мотоциклети производство преди 1950г.(всякакви, с липси и др.) - л.с. за контакти.

Коментар

Съветват ме да вземам TDI - ама мн изгнили вече, пребоядисвани, не се знае на колко милион километра са вече , стари, нямат екстри - а то аз ще съм шофьора ...Пък до сега съм поразпитвал - всички викат TDI , тези , които имат CDI не са се оплаквали ...
        Купувам стари мотоциклети производство преди 1950г.(всякакви, с липси и др.) - л.с. за контакти.

Коментар

уфф ако взема TDI макси база ще ми излезе по-скъпо ако взема по новия CDI и му обърна волана ........

Коментар

Тва за обръщането на волана е по-добре дори на шега да не си го помисляш ! Те в другите държави трудно ги обръщат,а пък представям си нашите майстори ... иначе за ситроен мислил ли си ?
            Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
            Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
            Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Ситроен ли ? тва е несериозно - трябва ми нещо яко и здраво , а не "таралеж в гащите"

Коментар

От изброените модели бих ти препоръчал 313CDI. В зависимост от нуждите, можеш да избереш модел с климатик (пътнически, преди всичко), тахограф, ABS, ASD, елстъкла и пр. благинки. Само не се заблуждавай в "евтината" поддръжка. В оторизираните сервизи ще те съсипят. Подръжката на Ивеко-то е в пъти по-достъпна. Но ти си знаеш. Успех.
                Fiat Marea 1.8i 16V
                Fiat Tipo 1.4i 8V
                Fiat Punto 1.6i 8V
                www.italauto-bg.net/forum/

Коментар

Айде вече има една 312(макси база, климатик, ел стъкла и огледала, септември 98’ма) в повече по българските пътища На щастливеца да черпи !!!

Коментар

Честито колега!!!! Много безаварийни и само консумативи. Все пак си избрал най-хубавата марка!
                    MB 280 S W108 67' - pickUp
                    MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
                    ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
                    Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
                    office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Working...
                    X