Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос гуми темпра

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос гуми темпра

Здравейте иска ми се да попитам понеже доста се рових в темите "Продавам" , търся си летни гуми за темпричката и съм пред дилема 14" или 15" , но незнам ако са 15" какъв размер трябва да търся ще се промени ли движението на колата , защото съм чувал , че се качва разход и т.н моля ви разяснете ми най - добре някои които има темпра с 15-ки да каже П.П - предлагат ми и чисто нови гуми (тези сръбските Траял или нещо подобно беше) ако сте чували нещо за тях споделете , защото цените са доста примамливи , но не ми се иска да се пребия някъде....

По добре Корморан или DEBICA!14ки е добре - вози по меко и са по-евтини!Ако си състезател - тогава може и нископрофилни .... 15 и т.н.
    F31 BMW 320d

Коментар

:D :D :D :D на моменти съм състезател , но мисля че ще са 14 обаче по - широчки а ? И още нищо не казвате за тези сръбски гуми моля ви дайте мнение

Коментар

Аз съм чувал,че по-големи джанти спъват колицата.Но не мисля,че има логика.С 14-ки и високи гуми трябва да е същото като 15-ки и ниски гуми.При по-ниските гуми вози по-твърдо.Аз не бих сложил 15-ки.Бих взел същия размер или може-би по-ниски,но малко по-широки.
        Marea Weekend
        2,4 JTD 130 '99

Коментар

Точно моята идея е че с по - широките гуми ако са хубави имам по - добър грип и по - бързо спиране , че не съм модерен с АБС и ми е трудничко когато се наложи да спра бързо

Коментар

Това за АБС-а няма да го коментираме,щото бях пуснал една тема и колегите се изпокараха Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 и затвориха темата.Не мисля,че ще има голяма разлика в спирането от 10 мм. по-широки и 5 мм. по-ниски гуми примерно.Yellow_Flash_Colorz_PDT_15 Аз зимата бях с 185/65 а сега съм с 195/60.Колицата е доста по-стабилна,но много повече друса.Едното за сметка на другото.
            Marea Weekend
            2,4 JTD 130 '99

Коментар

Остана въпросът с "прословутите" гуми Траял ? ? Майче никои не ги е пробвал ? :D

Коментар

Колега - пред теб стои дилемата - гуми втора употреба или нови Траял, доколкото разбирам.Аз във всички случаи бих си взел новите, пък било то и Траял. Не се доверявам на гуми втора употреба. Но всеки си знае.Иначе не те разбирам 14-ки или 15-ки? Джантите по всяка вероятност са ти 14". Ако искаш гуми 15", ще трябва и джанти да сменяш - аз ти предлагам да си вземеш едни 14" чисто нови гуми 14" - на добра цена са например Марангони - и да не даваш излишни пари и за джанти.

Коментар

мхм така ще стане обаче идва друг момент мога ли да ползвам същите джанти , но да взема малко по - широки гуми ? ? ? Или трябва да са си точно същия размер ?П.П Освен Марангони и Дебика гледах на нормални цени предполагам и те са хубави гуми ( то новото си е ново де )

Коментар

Те и джантите си имат размери,ама трябва да станат малко по-широки.Като слагах летните,майстора дет’ ги слага измрънка нещо,че били по-широки за тези джанти,ама си ги търкалям и няма проблем. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
                    Marea Weekend
                    2,4 JTD 130 '99

Коментар

И смятам , че с това тази тема приключва мерси за отзивите на всички

Коментар

Working...
                      X