Здравейте иска ми се да попитам понеже доста се рових в темите "Продавам" , търся си летни гуми за темпричката и съм пред дилема 14" или 15" , но незнам ако са 15" какъв размер трябва да търся ще се промени ли движението на колата , защото съм чувал , че се качва разход и т.н моля ви разяснете ми най - добре някои които има темпра с 15-ки да каже П.П - предлагат ми и чисто нови гуми (тези сръбските Траял или нещо подобно беше) ако сте чували нещо за тях споделете , защото цените са доста примамливи , но не ми се иска да се пребия някъде....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Въпрос гуми темпра
Collapse
X
-
Това за АБС-а няма да го коментираме,щото бях пуснал една тема и колегите се изпокараха Yellow_Flash_Colorz_PDT_07 и затвориха темата.Не мисля,че ще има голяма разлика в спирането от 10 мм. по-широки и 5 мм. по-ниски гуми примерно.Yellow_Flash_Colorz_PDT_15 Аз зимата бях с 185/65 а сега съм с 195/60.Колицата е доста по-стабилна,но много повече друса.Едното за сметка на другото.Marea Weekend
2,4 JTD 130 '99
Коментар
-
Колега - пред теб стои дилемата - гуми втора употреба или нови Траял, доколкото разбирам.Аз във всички случаи бих си взел новите, пък било то и Траял. Не се доверявам на гуми втора употреба. Но всеки си знае.Иначе не те разбирам 14-ки или 15-ки? Джантите по всяка вероятност са ти 14". Ако искаш гуми 15", ще трябва и джанти да сменяш - аз ти предлагам да си вземеш едни 14" чисто нови гуми 14" - на добра цена са например Марангони - и да не даваш излишни пари и за джанти.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар