Преди 3 години и повече си залепих емблемите с двойнозалепваща лента - 5-6 лева беше, все още не са мръднали.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
С какво мога да си лепна буквичките отново на колата :?
Collapse
X
-
silversony написа:Vladim написа:Хъм... а, защо точно там го лепна? Така те кефи ли?Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
silversony написа:Vladim написа:Хъм... а, защо точно там го лепна? Така те кефи ли?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Колега, аз се опитвах да си лепна надписа Пунто с двойнозалепваща лента, която купих от магазин за автоаксесоари, но надписчето падна, след това от една морга ми свалиха друго надписче, чиито двонозалепващ слой липсваше, но щипките си бяха на място и заспа .... така де до момента не е паднало. Съветвам те да не се доверяваш на двойнозалепващата лента (мисля, че марката на тази, която аз купих беше Янев), че след това търсенето на оригинална табелка е много сложно, поне аз в Пловдив не намерих в нито един магазин...Fiat Punto, 1,2 cc, 1997, но нищо не разбирам от автомобили
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар