Здравейте .. с какво мога да си лепна отново на колата оригиналните буквички.. говоря за надписите браво, браво_сх, Браво_хтг и т.н.. Поксипол някое друго лепило или направо със силикон да действам мисля , че го казах ясно ..мерси :P :PИдеята е да стане ето така :Тук е подходящото място за тази тема.Модераторски екип на fiat-bg.org
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
С какво мога да си лепна буквичките отново на колата :?
Collapse
X
-
Със силокон, или по-добре със строително лепило от това, което е във флакони, като силикон. Стана малко завъртяно, дано си ме разбрал! :D За Поксипол имам предубеждения, че ще ти свърши работа, защото той изисква грапава повърхност. Едва ли ще искаш да си надереш боята под буквичките!Frontera Sport, X20SE март 1998
-
Vladim написа:Със силокон, или по-добре със строително лепило от това, което е във флакони, като силикон. Стана малко завъртяно, дано си ме разбрал! :D За Поксипол имам предубеждения, че ще ти свърши работа, защото той изисква грапава повърхност. Едва ли ще искаш да си надереш боята под буквичките!Fiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
Тея силикони няма ли да бъдат прекалено агресивни към боята!? Interceptor-ът е прав не се заигравай с друго, а и според мен по-после ще ти дойде друг акъл...!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Vladim написа:Interceptor написа:Абсурд! С това с което е било залепено преди а именно двойно залепваща лента. Има ги в магазините за авто-аксесоариFiat Brava SX 1.2 16V 82 h.p.
Когато целта е всичко и пътят е без значение!
Коментар
-
Interceptor написа:Силикона или няма да хване или ако реши да го махне ще остане петно, не са мн добри лепила за такива работи; а Поксипол е пластична заварка - лепи само и единствено метал ..Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Loctite power gel ! Лепи добреAlfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!
Коментар
-
Абе хора не се излагайте силикони работи найстина си е абсурд. Те заводско ги лепат с двойно залепваща лента. недейте така с тия силикони после ще има си блуска главата ако реши да го махне. Лентата е чиста работа водо устойчива слунце защитна е има една малко е скъпичка 12 лв и е няма и 1 м дулга ама като залепи няма падане.
Коментар
-
Двойно залепяща лента и да Ти е мирна главата .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
fanatiliano написа:Абе хора не се излагайте силикони работи найстина си е абсурд. Те заводско ги лепат с двойно залепваща лента. недейте така с тия силикони после ще има си блуска главата ако реши да го махне...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
Interceptor написа:Vladim написа:Interceptor написа:Абсурд! С това с което е било залепено преди а именно двойно залепваща лента. Има ги в магазините за авто-аксесоари1.6 16v Abarth
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар