на пунтото на жената има лек шум като от аксиален лагер затова се чудя дали не е за смяна съединителя колата е на 90000км.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
колко е живота на съединителя на фиат пунто??
Collapse
X
-
Зависи от начина на експлоатация...средно 120-150К при грамотно каране...живота на лагера е съизмерим с този на съединителя / при грамотна експлоатация... Лек шум от лагера не е нещо опасно, признак за износен съединител /ако няма тракане и хлопане/, е зацепването горе на хода на педала.Ex. Grande Punto Driver
-
Живота на съединителя е доста относително понятие, как се кара и къде се кара.На две от служебните ни Берлинго-та още в гаранция на по близо две години възраст и около 78-80000 км. от които 85% градско им заминаха съединителите, така че на нашите автомобили които са над 120000 си е нормално да са тръгнали за смяна.То и Аз в момента събирам лев за нов деAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
На мене ми е бая твърд педала на съединителя. Определено не зацепва ниско, но аз съм свикнал и не го усещам като проблем. Може ли още някой колега да каже какви са индикациите за отишъл си съединител?И колко горе-долу излиза цялостната му подмяна?Благодаря, колеги, разчитам на вашето съдействиеСтояха зверчета
Около плета
В тях стреляха
И те умираха
Коментар
-
Самият ремонт около 100-150 лв. а цената на комплекта в зависимост от модела и марката.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар