Колеги, вчера един ме удари и трябва сега да оправям един калник и бронята, та въпроса ми е колко взимат майсторите за ичукване и боядисване и ако знате някой свестен напишете къде да го намеря.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
АВТОТЕНЕКИДЖИЙСКИ И БОЯДЖИЙСКИ УСЛУГИ
Collapse
X
-
За боядисване взимат м/у 120-150 лв. на детайл. А относно калника по добре си вземи втра ръка от италянеца 50-60лв. е!Fiat Bravo 1.2 16v
http://www.spritmonitor.de/en/detail/298072.html
-
bochi написа:За боядисване взимат м/у 120-150 лв. на детайл. А относно калника по добре си вземи втра ръка от италянеца 50-60лв. е!
Коментар
-
kirilo1 написа:bochi написа:За боядисване взимат м/у 120-150 лв. на детайл. А относно калника по добре си вземи втра ръка от италянеца 50-60лв. е!Ex Fiat 126P
Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
Alfa Romeo 147 1.6 TS
Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.
Коментар
-
Re: АВТОТЕНЕКИДЖИЙСКИ И БОЯДЖИЙСКИ УСЛУГИ
kirilo1 написа:Колеги, вчера един ме удари и трябва сега да оправям един калник и бронята, та въпроса ми е колко взимат майсторите за ичукване и боядисване и ако знате някой свестен напишете къде да го намеря.
Коментар
-
Re: АВТОТЕНЕКИДЖИЙСКИ И БОЯДЖИЙСКИ УСЛУГИ
Jivko Georgiev написа:kirilo1 написа:Колеги, вчера един ме удари и трябва сега да оправям един калник и бронята, та въпроса ми е колко взимат майсторите за ичукване и боядисване и ако знате някой свестен напишете къде да го намеря.Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99
Коментар
-
[quote="trace"]kirilo1 написа:bochi написа:За боядисване взимат м/у 120-150 лв. на детайл. А относно калника по добре си вземи втра ръка от италянеца 50-60лв. е!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар