Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

АВТОТЕНЕКИДЖИЙСКИ И БОЯДЖИЙСКИ УСЛУГИ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

АВТОТЕНЕКИДЖИЙСКИ И БОЯДЖИЙСКИ УСЛУГИ

Колеги, вчера един ме удари и трябва сега да оправям един калник и бронята, та въпроса ми е колко взимат майсторите за ичукване и боядисване и ако знате някой свестен напишете къде да го намеря.

За боядисване взимат м/у 120-150 лв. на детайл. А относно калника по добре си вземи втра ръка от италянеца 50-60лв. е!
    Fiat Bravo 1.2 16v
    http://www.spritmonitor.de/en/detail/298072.html

Коментар

bochi написа:
      За боядисване взимат м/у 120-150 лв. на детайл. А относно калника по добре си вземи втра ръка от италянеца 50-60лв. е!
      Смяташ че изчукването ще е по скъпо от 50,60пв ли? Калника е хлатнал навътре и смятам лесно да се изправи без много труд.Благодаря ти все пак за съвета и информацията.

Коментар

kirilo1 написа:
        bochi написа:
        Смяташ че изчукването ще е по скъпо от 50,60пв ли? Калника е хлатнал навътре и смятам лесно да се изправи без много труд.Благодаря ти все пак за съвета и информацията.
        Боядисването ще е повече от 50-60 лева, не изчукването. Да кажем 100лв за калника. 130-150 бронята. (не знам дали трябва да се лепи)А ако не е толкова зле и не се налага боядисване оправи си го сам, и аз така си бутнахкалника един път и хлътна, ама после само като го чукнах от вътрешната страна и се изправи.Не знам как е при теб.Ако ти трябва майстор мога да ти пратя на ЛС координати.
        Ex Fiat 126P
        Ex Fiat Tipo 1.6 DOHC 1989
        Ex Fiat Bravo 1.6 16V 1997
        Alfa Romeo 147 1.6 TS
        Не ми работи буква Б на лаптопа, изпи 1 бира. Затова я пиша с 6.

Коментар

Re: АВТОТЕНЕКИДЖИЙСКИ И БОЯДЖИЙСКИ УСЛУГИ

kirilo1 написа:
          Колеги, вчера един ме удари и трябва сега да оправям един калник и бронята, та въпроса ми е колко взимат майсторите за ичукване и боядисване и ако знате някой свестен напишете къде да го намеря.
          Приятелю , гледам че си от Слатина аз съм от Левски "В" всички във форума знаят в какво състояние ми беше темпрата след удара мога да те заведа при 1 човек ( които ми я прави ) не взима скъпо и работи добре

Коментар

Re: АВТОТЕНЕКИДЖИЙСКИ И БОЯДЖИЙСКИ УСЛУГИ

Jivko Georgiev написа:
            kirilo1 написа:
            Приятелю , гледам че си от Слатина аз съм от Левски "В" всички във форума знаят в какво състояние ми беше темпрата след удара мога да те заведа при 1 човек ( които ми я прави ) не взима скъпо и работи добре
            Здравейте, колега аз пък съм от Левски Г и днес ми изплатиха щетата за задният десен панел и искам и аз да си я оправя, дай координати да действаме че се дразня колкоо е грозно така ударено.
            Fiat Bravo 1.8GT 16V 113hp '99

Коментар

Телефона го имаш на ЛС при всички положения ще иска да се видите за да ти направи оферта

Коментар

[quote="trace"]
                kirilo1 написа:
                bochi написа:
                Боядисването ще е повече от 50-60 лева, не изчукването. Да кажем 100лв за калника. 130-150 бронята. (не знам дали трябва да се лепи)А ако не е толкова зле и не се налага боядисване оправи си го сам, и аз така си бутнахкалника един път и хлътна, ама после само като го чукнах от вътрешната страна и се изправи.Не знам как е при теб.Ако ти трябва майстор мога да ти пратя на ЛС координати.[/quotзЗдравей колега-давай телефона, за да вършим работа.

Коментар

Jivko Georgiev написа:
                  Телефона го имаш на ЛС при всички положения ще иска да се видите за да ти направи оферта
                  Здравей колега. Може ли и на мен да ми ги дадеш координатите на този човек?
                  Браво 1.6 16v 1996
                  Рено Лагуна 2 1.9 dCI.

Коментар

Готов си ! Пращам телефона на ЛС за да не стане гаф и да трябва човека да го сменя после ( Не визирам потребителите на форума )

Коментар

Working...
                    X