Читави са, дори много.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Скъсах ангренажен ремък FIAT MAREA 1.6 16
Collapse
X
-
.....да, ролките са по важни от самия ремък, те късат ремъка в 95% от случаите. Та ако сложиш някоя Бреда може и да не изкара цял ремък (демек 60 000 км) с Бреда повече от 30 000 не бих рискувал. Всъщност на тебе ролките как са ти в момента като са на 26 000 и ква марка са?Правило № 1- Нещо което работи не се пипа!!!
Правило № 2- На майстори и наркОмани вяра да нямаш!
Правило № 3- Винаги спазвай правило № 1
Коментар
-
Slavi_Lancia написа:.....да, ролките са по важни от самия ремък, те късат ремъка в 95% от случаите. Та ако сложиш някоя Бреда може и да не изкара цял ремък (демек 60 000 км) с Бреда повече от 30 000 не бих рискувал. Всъщност на тебе ролките как са ти в момента като са на 26 000 и ква марка са?
Коментар
-
р
аз ползлам ремъци оригинал рикамби идосега несъм имал кола за рекламация.гаранцията е50000км компликта вкллючва 2бр.ролки коиьо япония и римък фиат алфа получавам ги окомплектовани в котия .цената за клиент е 170лв.според мен несиструва дасе слагат ментета едвали има голяма разлика в цената.неси правя реклама това е лично мое мнение.тел.0897943620
Коментар
-
u_bo
Re: р
gal76 написа:аз ползлам ремъци оригинал рикамби идосега несъм имал кола за рекламация.гаранцията е50000км компликта вкллючва 2бр.ролки коиьо япония и римък фиат алфа получавам ги окомплектовани в котия .цената за клиент е 170лв.според мен несиструва дасе слагат ментета едвали има голяма разлика в цената.неси правя реклама това е лично мое мнение.
Коментар
-
ремъкът италия мисля че се правят в завода за алфа ролките коиьо япония а при някои модели са със SKF при първа смяна която съм правил на гаранциони автомобили фабрично са сглобeни със същите ремъци и ролки а свещите NGK докато бяха в гаранция ни задължаваха да слагаме NGK както и смяна на 30000км.Колега, пиши по-разбираемо...Какви са тези изречения по 3 редаМодераторски екип на fiat-bg.orgтел.0897943620
Коментар
-
u_bo
gal76 написа:ремъкът италия мисля че се правят в завода за алфа ролките коиьо япония а при някои модели са със SKF при първа смяна която съм правил на гаранциони автомобили фабрично са сглобeни със същите ремъци и ролки а свещите NGK докато бяха в гаранция ни задължаваха да слагаме NGK както и смяна на 30000км.
Коментар
-
Re: р
u_bo написа:gal76 написа:аз ползлам ремъци оригинал рикамби идосега несъм имал кола за рекламация.гаранцията е50000км компликта вкллючва 2бр.ролки коиьо япония и римък фиат алфа получавам ги окомплектовани в котия .цената за клиент е 170лв.според мен несиструва дасе слагат ментета едвали има голяма разлика в цената.неси правя реклама това е лично мое мнение.Фиат Мареа Уикенд 1.6 16В спортни валове , оригинален италиански софтуер,всмукателни колектори ф52, дросел ф68, генерация ф60,инжектори незнайни. Резултат - 16.670 сек 400м.
Коментар
-
Boci написа:кажи какъв беше ремъка и откъде го взе да знаем от къде да не пазаримТогава не съм се занимавал с покупкитеОставих колата в сервиза какъв е модела утре като си прибера колата ако не е изхвърлен ще ви пишановият маи е daycoThe awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар