Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно педала на съединителя

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос относно педала на съединителя

Колеги интересува ме може ли да се регулира по някакъв начин педала на съединителе къде да отделя.Че моя нешо много ниско долу отделя и ме дразни така.Пояснявам че ми сменяха съединителя и колата ми я докараха и аз неможах да ида на място да си я пробвам и съответно да накарам да отстранят тогава на място този за мен дразнещ "проблем".Та не ми се и разкарва пак до сервиза па тои не е и близо и затова питам.Ако мога да си го наглася както на мен ми е наи удобно.
    кола без турбо е като жена с малки цици, върши ти работа ама не ти праи кеф

Може да се регулира ако е с жило.http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=12981
    Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
    Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

Педала на съединителя ТРЯБВА да си отделя долу! Това е фабричното положение! Вероятно си свикнал със старото положение на педала, което преди смяната на съединителя е доста "горе" и сега ти е малко некомфортно!П.П. Освен ако не ти "хъркат" скоростите при превключване!

Коментар

то всъщност не е регулиране къде да отделя, а регулиране на целия ход на съединителя- трябва да е на нивото на спирачката. ако е така, то няма какво повече да направиш за него- той така или иначе ако си отделя на 1/3 от хода си например, и да увеличиш хода му пак ще си отделя на 1/3, но по -нагоре, че хода е по голям
        Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
        Fiat Bravo'97 1,6 16v
        Fiat Tempra'91 1,6 mono

Коментар

Working...
        X