Здравейте колеги,става въпрос за Фиата от подписа.Прави ми впечатление че след като запаля и тръгна на първа до към 2300-2500 оборота се замисля и след това се изстрелва.Проблема е само на студен двигател,ако е топла няма ядове.Дайте някакви идеи от какво може да е.Свещите са сменени преди 3-4 к км.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Консултация за студен старт,бензин 1.6
Collapse
X
-
Същата работа е и при мен но само на бензин докато загрее малко , на газ върви на куршум и студена и загряла И аз съм АГУ Ловато обикновено,обясниха ми че това се получава на бензин от дифузьора за газта който е смалил притока на въздух,не е болка за умиране.Аз пала на бензин газирам веднага до 2000 оборота,прехвърла на газ и отнасам папураFiat Stilo 1.2 16V 2003г.
Коментар
-
Благодаря за отговорите,колеги.Откакто пуснах темата,едва вчера се качих на Фиатката.На студен двигател,на газ,на първа от място от 1200-1300 оборота до към 3500 нямаше никакво замисляне,пробвах я три пъти.По принцип не е болка за умиране,но съм такъв човек,че ме дразни.Зимата се усеща повече,защото е по-студено и логично по-трудно загрява,а и я карам по-често на къси разстояния и почти изцяло на бензин.Извода е да се кара на газ само лятото ...
Коментар
-
ventsi79 написа:Благодаря за отговорите,колеги.Откакто пуснах темата,едва вчера се качих на Фиатката.На студен двигател,на газ,на първа от място от 1200-1300 оборота до към 3500 нямаше никакво замисляне,пробвах я три пъти.По принцип не е болка за умиране,но съм такъв човек,че ме дразни.Зимата се усеща повече,защото е по-студено и логично по-трудно загрява,а и я карам по-често на къси разстояния и почти изцяло на бензин.Извода е да се кара на газ само лятото ...F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар