Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Консултация за студен старт,бензин 1.6

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Консултация за студен старт,бензин 1.6

Здравейте колеги,става въпрос за Фиата от подписа.Прави ми впечатление че след като запаля и тръгна на първа до към 2300-2500 оборота се замисля и след това се изстрелва.Проблема е само на студен двигател,ако е топла няма ядове.Дайте някакви идеи от какво може да е.Свещите са сменени преди 3-4 к км.
    Seat Altea XL 1.4/16v 92kW '14
    ex:Astra H 1.4/16v 66 kW '08
    ex:Brava 1.6/16v klima, LPG Lovato, 76 kW '96
    ex:Astra 1.7 D, 42 kW-мъртвец '93

Колега,това на газ или бензин става ,с обикновено АГУ ли си
    Fiat Stilo 1.2 16V 2003г.

Коментар

Има обикновена газова,по принцип като е студена я карам на бензин докато подмине "С"-то и тогава обръщам на газ.

Коментар

Мини веднага на газ след запалването сутринта и пиши има ли такива проблеми.
        The box said "Requires Windows 98 or better", so I installed Linux
        Marea SW 2400 JTD CF2 136CV 100KW "HLX-TOUR DE FRANCE"
        Ex: Brava 1.6 ELX 16V 103 hps '98 LPG Atiker + LC Romano

Коментар

Същата работа е и при мен но само на бензин докато загрее малко , на газ върви на куршум и студена и загряла И аз съм АГУ Ловато обикновено,обясниха ми че това се получава на бензин от дифузьора за газта който е смалил притока на въздух,не е болка за умиране.Аз пала на бензин газирам веднага до 2000 оборота,прехвърла на газ и отнасам папура
          Fiat Stilo 1.2 16V 2003г.

Коментар

Благодаря за отговорите,колеги.Откакто пуснах темата,едва вчера се качих на Фиатката.На студен двигател,на газ,на първа от място от 1200-1300 оборота до към 3500 нямаше никакво замисляне,пробвах я три пъти.По принцип не е болка за умиране,но съм такъв човек,че ме дразни.Зимата се усеща повече,защото е по-студено и логично по-трудно загрява,а и я карам по-често на къси разстояния и почти изцяло на бензин.Извода е да се кара на газ само лятото ...

Коментар

ventsi79 написа:
              Благодаря за отговорите,колеги.Откакто пуснах темата,едва вчера се качих на Фиатката.На студен двигател,на газ,на първа от място от 1200-1300 оборота до към 3500 нямаше никакво замисляне,пробвах я три пъти.По принцип не е болка за умиране,но съм такъв човек,че ме дразни.Зимата се усеща повече,защото е по-студено и логично по-трудно загрява,а и я карам по-често на къси разстояния и почти изцяло на бензин.Извода е да се кара на газ само лятото ...
              здравей колега. Аз бих заложил на запушени инжектори. при каране на газ се получава нагар и не може да се образува мъгла в цилиндъра. Решението е почистване с ултразвук или добавка (пробвай Вюрт, аз съм доволен от нея). Ако нчкой от колегите е на друго мнение нека сподели. :D
              F/I/A/T/ Stilo 1.9 16v 04г.
              F/I/A/T/ Marea 1.6 16v 97г. - EX

Коментар

Working...
              X