Колеги, возих се в Мареа и останах очарован от возията.Интересно ми е, нали окачването е еднакво, а Мареата вози много по-меко.Как мога да постигна същата возия на Браво ? С оригиналните 15"ки съм и гуми 195/50/15, Мареата беше с 195/55/15.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Мека возия на Браво - как ?
Collapse
X
-
По късо междуосие, по леко купе,Браво и мека возия ми се струват несъвместими нещаhttp://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
-
Bravo!! Пружините на бравото са му по твърди, при амортесьорите незнам как седят нещата!! Дали са маслени, дали са газови или нещо м/у двете...||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
bivmo
Проблема не е в окачването на колите ни,а в ДУПКИТЕ по пътищата,за които си плащаме всяка година и никой не ни Е__ВА!!!
Коментар
-
КИМИ написа:На Браво има предни пружини с по- малко навивки- главно за 1.4- ако си намериш такива 2- ра употреба- смени ги и ще видиш! :DFrontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
simeon3000 написа:150 кила е разликатаи не вози много по-меко. Много зависи и от гумите - със зимните ми 185/70/14 е като лодка, а с летните 195/55/15 е като каручка
Тря'а напиша нещо тука, нали
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар