Колеги ако знаете някое място в Пловдив или въобще в какъв вид магазини ще съм ви много благодарен и на каква цена долу горе.Филтъра е за Мареа 1.8.Мерси предварително
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Къде мога да намеря тръба за спортен филтър?
Collapse
X
-
Re: Къде мога да намеря тръба за спортен филтър?
batkoty написа:Колеги ако знаете някое място в Пловдив или въобще в какъв вид магазини ще съм ви много благодарен и на каква цена долу горе.Филтъра е за Мареа 1.8.Мерси предварителноFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
-
Ако имаш засмукваш маркуч както е при Пунтото ,има и по лесен начин , земаш една финка за бензин и режеш гърлото и я вкарваш в отвора на филатара и я стягаш със скобата от другия краи и слагаш мачркуча със скоба пак ама ако хлопа и пада направо я залепи, че при мене уж стегната ама от дупките по пътя ми се изваждаше 2-3 пъти от като е лепната с покси пол не е мраднал ...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
u_bo
Re:
Fiat_Punto11 написа:Ако имаш засмукваш маркуч както е при Пунтото ,има и по лесен начин , земаш една финка за бензин и режеш гърлото и я вкарваш в отвора на филатара и я стягаш със скобата от другия краи и слагаш мачркуча със скоба пак ама ако хлопа и пада направо я залепи, че при мене уж стегната ама от дупките по пътя ми се изваждаше 2-3 пъти от като е лепната с покси пол не е мраднал ...
Коментар
-
Re:
u_bo написа:Fiat_Punto11 написа:Ако имаш засмукваш маркуч както е при Пунтото ,има и по лесен начин , земаш една финка за бензин и режеш гърлото и я вкарваш в отвора на филатара и я стягаш със скобата от другия краи и слагаш мачркуча със скоба пак ама ако хлопа и пада направо я залепи, че при мене уж стегната ама от дупките по пътя ми се изваждаше 2-3 пъти от като е лепната с покси пол не е мраднал ...http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Re:
Fiat_Punto11 написа:Ахахах ФИНКА - ФУНИЯ-КОНУСОВИДНА ПРИЗМА Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 се таз имали значение просто става като умалител ...Frontera Sport, X20SE март 1998
Коментар
-
дай една снимка че искам и аз спортен на ПУнтотоPunto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
Пунтооооооооооооооооооооо
сорка нямам с какво да снимам обаче ако слагаш трябва да запушиш единия отвор на капака на филатара (оригиналния) по точно този дето засмуква горещ въздух от колекторите дето е предвиден за зимния сезон... тоз stefcho от Смолян с тунинг проекта си е сложил някакъв и вика че го докарвал на шум, аз сам с YED за 19 лева ми деда знам голям тупарлак е ама не осещам да реве толкова много... кофти е ,че като се махне оригиналния филтар пласмасовия капак малко хлопа и трябва да се оплътни...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
u_bo
Re: h
batkoty написа:мерси колеги намерих си
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар