Проблема е,че венднаж е прегрят двигателя, и е спукал ганитурата изкара вода през въздушния филтър , и се напълниха и цилиндрите също...и баш маисторите я оправяха сваляха главата старгаха я да можела да пасне пак на блока ... и сичко уж е сменяно но като я зглобиха се чува как един клапан цъка ... и така си остана иначе тяга си има уж и замерваха в друг сервиз и компресията и била еднаква на секи цилиндар... и незнам дали да си търся нова глава с клапани или цял двигател ... за сега върви... незнам ако сменя главата дали сичко ще си доиде на мястото...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добавка за маслото на бензинов двигател
Collapse
X
-
Ами да споделя , че мошност предоби колата.Предоби, но разхода на масло си продължава явно го хвърля от някъде мисля ,че е от гарнитурата на водната помпа ама и от на главата гарнитурата ... Поразпитах по моргите за 150 лвва ще ми намерят непрегрята глава и ще я стягам с нови гарнитури.Иначе мноо ми харесва както е в мометна направо е самолет незнам дали се дължи на добавката.Но ускорява страшно на 3та даржи чак до 110 и изпъва доста. Макс спееда ми е 150 със 3ма солидни човека по 100 кг. Да поясня ламда сондата ми е ударена и не работи!!! А двигатела има доста тяга ... ама мисля да оправя лека по лека.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
maskarata написа:Колега в кой сервиз ти осраха колата ако не е тайна?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар