Здравеите,значи интересуваме как се казва добавката за оплатнение на цилиндрите и спиране на разхода масло, че неска пунтото ми осмука 3 литра масло датчика за маслото на таблото светна изведнаж и като видях няма никои.Явно е ,че имам проблем с клапан... та интересуваме се пак марката на добавката... и къде бих могъл да я намеря.Имаше на дмитровградския едни хора продаваха такава добавка и даже имаше реклама , че еди колко си километра след това двигатела можел да издържи без масло... обаче вече ги няма ... Някои ако е ползвал такова нещо моля сподели...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Добавка за маслото на бензинов двигател
Collapse
X
-
Re: Добавка за маслото на бензинов двигател
Fiat_Punto11 написа:Здравеите,значи интересуваме как се казва добавката за оплатнение на цилиндрите и спиране на разхода масло, че неска пунтото ми осмука 3 литра масло датчика за маслото на таблото светна изведнаж и като видях няма никои.Явно е ,че имам проблем с клапан... та интересуваме се пак марката на добавката... и къде бих могъл да я намеря.Имаше на дмитровградския едни хора продаваха такава добавка и даже имаше реклама , че еди колко си километра след това двигатела можел да издържи без масло... обаче вече ги няма ... Някои ако е ползвал такова нещо моля сподели...Aктуалният парадокс в България - повечето искат да живеят в по-уредена държава, но реват на умряло като им затвориш кранчето на сенчестата и полузаконна или незаконна дейност.
-
Аз бих препоръчал: http://www.prospeed.bg/pages/bardahl.htmlПогледни в секция "Продукти"Fiat Bravo 1.4 12V SPI 1996
Коментар
-
ехеее като гледам, мноо нещо много чудо... аз просто искам да накарам двигателя да спре да ми гори маслото.Ако си сменя главата ще си реша проблема, щото я пилиха след като прегря и незнам що са барали клапаните... и са един клапан цъка леко и мисля ,че целия кахър е от него и ми се иска да си лепна една здрава глава с клапаните на нея и да не си играя в настроики... Но само читава глава маи няма да си намеря...>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:че неска пунтото ми осмука 3 литра масло датчика за маслото на таблото светна изведнажFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
ми на 2-3 месеца по 2-3 литра си лапа :D иначе си бяга нормално... ама като гледам безполезно е да ми се отваря двигатела щото като прегря го отваряха баш акълите и маи неса го направили както трябва ... пък ми взеха 300 лева ... аз по добре да си купя нов двигател не отварян ... един човек вече ми предложи двигател за 300 лева ... някои ако има идеи ...и предложения къде още мога да си намеря двигател ... нека пусне някои жокер... Punto 1.1>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
аз правих основен ремонт, излезе ми 600лв , вярно за 300можеш и да намериш двг , но колко ще ти вземат за напасване?Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
Втората......пак същата!
(_-_)______////_______(_-_)
Punto75-Вече на жената!
Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004
Коментар
-
въобще не се чуди, ако намериш неотварян двг. стария на части и квото не успееш да продадеш на старо желязо да го дадеш алуминия ще избиеш поне 200 кинта мисля. то не месеците са важни, а з аколко км ти го гори тва масло. на мен едната кола не ми гори масло, щото не я карам.Lancia Lybra'99 2.4 JTD - 135hp
Fiat Bravo'97 1,6 16v
Fiat Tempra'91 1,6 mono
Коментар
-
:P
bmahob написа:аз правих основен ремонт, излезе ми 600лв , вярно за 300можеш и да намериш двг , но колко ще ти вземат за напасване?>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Ами имаше една добавка на лики моли за намаляване на течове от износени гумички на клапани и семеринги.Смея да кажа че върши доста добра работа.На първия ми форд за 1 месец изгори сигурно 1 литър масло, като я сипах и спря да гори маслото , даже така я и продадохНе и помня името точно беше 12.90 в билла.Щом си върви добре двигателя не бързай да го сменяш че може да попаднеш и на по лош мотор.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
infineon написа:На първия ми форд за 1 месец изгори сигурно 1 литър масло, като я сипах и спря да гори маслото , даже така я и продадохНе и помня името точно беше 12.90 в билла.Щом си върви добре двигателя не бързай да го сменяш че може да попаднеш и на по лош мотор.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Re:
Fiat_Punto11 написа:infineon написа:На първия ми форд за 1 месец изгори сигурно 1 литър масло, като я сипах и спря да гори маслото , даже така я и продадохНе и помня името точно беше 12.90 в билла.Щом си върви добре двигателя не бързай да го сменяш че може да попаднеш и на по лош мотор.http://www.000webhost.com/151472.html <- безплатен хостинг без реклами
Peugeot 206 1.4 Hdi 2005 Ex: PUNTO 1.3 16v MULTIJET
FIAT БРАВО 1.2 16v
ФИАТ БРАВО 1.6 16v - трагично размазано
FIAT Punto 99` 1.2 - втората; Ford Orion 1.8 D- първата
Коментар
-
Колега, а в какво състояние ти е гарнитурата на капака на клапаните. Аз като купих моето пунто, тази гарнитура си сълзеше по малко от всякъде. Първите 10000км. след като купих колата доливах по 2 литра масло на всеки 5000км. Всички майстори искаха да ми правят основен ремонт на двигателя и аз почти се бях навил, но просто тогава нямаше пари за това. Освен всичко, не се събираше и капка на картера и по никой начин не можех да предположа, че маслото просто изтича. Та един ден си свалих капака на клапаните, почистих го хубаво с бензин, смених гарнитурата с нова, като намазах новата и с течна гарнитура и от тогава грам масло не гълта двигателчето.Fiat Punto 1.1 '97
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар